Heidi Illman

Fastighetsmäklare, AFM

När du väljer mig får du en glad och energisk mäklare för ditt hem! Jag betjänar kunder i Helsingfors.

Jag har varit i branschen sedan 2009, och före det jobbade jag i många olika försäljnings- och kundserviceuppgifter. Redan under studietiden hade jag framgång i försäljningstävlingar. För mig är det viktigt att kunden alltid får god service och att affären kan göras snabbt och till önskat pris.

Som mäklare vill jag skapa en lyckad försäljning. Jag ger rekommendationer till mina kunder om i hurdant skick bostaden är lättast att sälja. När bostaden är i gott skick går försäljningen smidigt.

Jag har som målsättning att säljaren får bästa möjliga pris för objektet. Fotografierna är i en viktig roll – de lockar köparkandidaterna att komma och bekanta sig med bostaden. På Aktia Fastighetsförmedling anlitar vi professionella fotografer.

Hos oss får din bostad mycket bra synlighet! Vi betjänar våra kunder på två språk.

"Heidi är den bästa och proffsigaste fastighetsmäklaren jag vet! Min bostad såldes på första visningen och till begärt pris, trots det dåliga ekonomiska läget. Jag kan utan vidare rekommendera henne för alla!"
"Heidi är sakkunnig, alltid anträffbar, saklig och representativ. Hon håller vad hon lovar och lyssnar på sin kund."
"Tack till Heidi för snabbt agerande! Jag är mycket nöjd att ha hittat en bra försäljare via goda rekommendationer."
"Försäljningen skulle inte ha kunnat gå bättre än såhär. Heidi var verkligen effektiv och tog hela vår familj i beaktande på ett fint sätt. Jag rekommenderar henne till alla mina bekanta."

Mäklarens objekt