Leila Mattsson

Fastighetsmäklare, AFM

Nästan 30 års erfarenhet i branschen och min företagarbakgrund garanterar mitt försäljningskunnande. Oavsett om objektet är stort eller litet och oberoende av läget är utgångspunkten alltid densamma, det ska säljas.

  1. Nöjda kunder är en hederssak för mig.
  2. 30 års erfarenhet av fastighetsförmedling.
  3. Sakkunnig.

Tänk vad lycklig jag är som får göra det jobb som jag verkligen tycker om! Fastighetsförmedling är min grej. Folk som känner mig tycker att jag är en "arbetsmyra" - och det är säkert sant. Jag är inställd på att sköta försäljningsuppdragen ansvarsfullt från början till slut.

Andan på arbetsplatsen är viktig för hur man orkar i arbetet. Vi om någon har en mycket god och välvillig anda. Vi samarbetar och stöder varandra.

På fritiden är det viktigt att slappna av. För mig och min familj är vår fritidsbostad vid Airistostranden i Pargas mycket kär. Sommarbarn som jag är tycker jag mycket om sol, den är en energikälla för mig. Då och då ger också en resa till södern nya krafter.

Om du letar efter ett proffs har du hittat rätt. Välkommen att ta kontakt!

"Inom två års tid har vi anlitat Aktia Fastighetsförmedling för försäljning av fyra olika objekt, våra barns 2 höghusbostäder, min mosters höghusbostad och vårt egnahemshus. Vår sons bostad såldes vid den första visningen, så det var klart att också eventuella andra försäljningsuppdrag går till Leila. Allt har fungerat bättre än väntat efter att vi gett uppdragen, fina foton har tagits på objekten, priserna var korrekt värderade, synlighet fanns både på webben och i tidningen. Endast ett objekt fick vi justera priset lite, på ett fick vi till och med mera än vi väntade oss. Alla ovan nämnda objekt såldes på mindre än två veckor. Efter att affärerna hade gjorts upp utarbetade Leila också köpebreven utan brådska och på ett lättförståeligt sätt. Därmed kan jag kalla vår mäklare proffs inom sitt område och rekommenderar henne varmt." Juha W.

Mäklarens objekt