Mika Utria

Fastighetsmäklare, AFM

Fastighetsmäklaren är alltid ett slags visitkort för objektet som säljs och en mycket viktig komponent med tanke på lyckat slutresultat.

Jag har jobbat länge i branschen, älskar mitt jobb och njuter av varje dag som går. Jag har ett fantastiskt team som stöd och enligt min uppfattning är vårt koncept att sälja bostäder helt suveränt. 

Priset på en begagnad bostad är aldrig hugget i sten. Enligt min erfarenhet ökar chanserna att få bästa möjliga pris för sin bostad då man anlitar en sådan proffsmäklare som har breda kontakter och ett högklassigt kundregister, som har förberett sig omsorgsfullt och har god förhandlingsförmåga. Så det är inte alls egalt vem du väljer för jobbet.

Innan du gör ditt val bjud in mig eller ring, så ger jag min syn på din situation. Utan avgift.

"I och med att vi själva är proffs inom försäljning hade jag och min fru ribban ganska högt då vi valde fastighetsmäklare. Vårt första möte var genast avkopplat och trevligt, vi kände att han hade kontroll över det hela. Vi upplevde att det här är en sådan god och erfaren försäljare som vi var ute efter; han ville för det första lyssna på oss och sätta sig in i vår utmanande situation, han var saklig och hade en väluppbyggd försäljningsstrategi. Vårt hus blev också sålt inom utsatt till och till ett bra pris." Risto och Tiina

Mäklarens objekt