Reima Alander

Fastighetsmäklare, AFM

Jag är sakkunnig, flexibel och målmedveten i mitt mäklararbete. Jag slutför alla mina projekt, i allmänhet direkt, vid behov också genom att hitta nya möjligheter, alltid med kundens bästa i åtanke. Mina kundrelationer är långvariga och sträcker sig ofta över flera generationer.

Jag har alltid varit verksam i hela huvudstadsregionen. Särskilt väl känner jag till Esbo och gränsområdena till Helsingfors samt naturligtvis de havsnära husbolagen om områdena på Drumsö och i Westend och Hagalund. Nybyggnation och tomtaffärer inom huvudstadsregionen hör också till mina specialområden.

Samarbetet med Aktia Bank är en rikedom och ett oumbärligt verktyg såväl vid byte av bostad som i mera omfattande fastighetsaffärer.

"Reima har varit vår mäklare de senaste tio åren. Han har med framgång sålt vår tidigare bostad, min mammas hus och min mosters bostad. Vid sidan om det har han hjälp oss att hitta ett sommarställe och med pappersarbetet. Utgående från egen erfarenhet kan jag intyga att Reima är ett verkligt proffs, som har både förmågan och den karisma som behövs för att sköta också större fastighetsförmedlingsuppdrag med glädje. Han är en verkligt bra kille, som vet vad han gör och gör det proffsigt och pålitligt." Karri P.
"Du hittade bra köpare för vårt hus. Jag tror att också mina föräldrar skulle ha varit nöjda. Om vi någonsin vill sälja något, söker jag upp dig." Jouko L.
"Tack för din insats. Mötet gick bra som helhet och allt sköttes fint." Kari S.

Mäklarens objekt