Terhi Nkwoemeka

Fastighetsmäklare, AFM, KiAT

Mitt mål som fastighetsmäklare är att kunderna, såväl säljare och köpare, är nöjda. Jag är en målmedveten, ansvarsfull och flitig "kanonförsäljare" men samtidigt en vänlig, glad och social "trevlig typ".

Mina tre styrkor:


  1. Gedigen erfarenhet på drygt 20 år av försäljningsarbete och kundservice
  2. Till naturen glad, vänlig och säljinriktad
  3. Genuint intresserad av byggande, boende och inredning

Jag har alltid varit en idérik försäljningsmänniska. Redan som liten flicka ordnade jag loppmarknader och sålde bakverk till grannarna. Från15 års ålder har jag jobbat med försäljning och kundservice. Till utbildningen är jag studentmerkonom i marknadsföring och bagare.


År 2013 hamnade jag i mäklarbranschen och kände genast att det här är min grej. Jag njuter av att sälja, sköta kundkontakter, göra utredningar om objekten och att marknadsföra. För att förkovra mig inom yrket har jag avlagt AFM-provet (fastighetsmäklarprov) och KiAT-examen (yrkesexamen i fastighetsförmedlingsbranschen).


Om du funderar på att sälja din bostad, ta kontakt! I mig hittar du en rask och pigg mäklare som känner till hela förloppet och alla detaljer i bostadsaffären, som blir inspirerad av objekten hon säljer, behärskar marknadsföringen och skapar resultat i god anda. Låt oss samarbeta för att förverkliga din dröm!

Skicka kontaktbegäran
Terhi Norqvist

Kontakta mäklaren

Objekt till salu