Kom med i vårt team

Välkommen med i vårt glada team som jobbar för att bygga upp en värld där varje hem hittar sina precis rätta invånare. Våra fastighetsmäklare runtom i Finland jobbar varje dag med att matcha rätt invånare med rätt hem. Kanske är du vår nya matchmaker som vill vara med om att hitta lysande lösningar åt dem som har hemlängtan?

Precis liksom varje hem, är även varje dag unik hos oss. Vardagen kryddas av mångsidigt arbete och sporras av en exceptionellt god kundbelåtenhet. Vi erbjuder dig ett tacksamt och omväxlande arbete där du har en möjlighet att arbeta företagarmässigt med stöd av en fin gemenskap. Till din vardag hör bl.a. att värdera bostäder, och du får fritt arbeta både på vårt kontor och hos dina kunder.

Vårt team söker efter dig som är duktig på att sälja och pigg på att ta initiativ; en fastighetsmäklare med ett resultatinriktat arbetssätt och goda sociala färdigheter. AFM-behörighet är självklart ett plus. Arbetet lämpar sig för dig som vill jobba som en självständig mäklare, och din lön bestäms enligt de resultat du lyckas åstadkomma.

Lediga tjänster
Fastighetsmäklare till Huvudstadsregionen
Fastighetsmäklare till Vasa
Fastighetsmäklare till Jakobstad

Kanske är det just dig vi efterlyser — välkommen till Aktia Fastighetsförmedling för att förmedla drömhem tillsammans med oss!

Vänligen skicka in din ansökan till jockum.andersin@aktialkv.fi