BAB Solrosen

Bild Solrosen logo

Välkommen till BAB Solrosen, en av Ålands två högst belägna bostadshus med makalös utsikt och enastående kvalitet. Redan på plan 1 är du 39 meter över havet medan du på åttonde våningen är hela 60 meter över havet med fantastiska vyer mot - och över – Mariehamn.

Här har solen och utsikten fått vara de mest formgivande faktorerna i bostädernas planering där byggnaden fått en helt egen karaktär med sin välvda framsida. Resultatet är flexibla, ljusa och lättmöblerade bostäder med prioriterat utrymme för umgänge, vända mot de stora inglasade balkongerna. I försäljningen ingår även en garageplats i underjordiskt garage.

Nyproduktionen på vackra Solberget i Jomala uppskattas bli klart 12/2023. Det är möjligt att förvärva lägenheter även för personer utan åländsk hembygdsrätt!

Vi berättar gärna mera!

Kontakta oss idag för att ta reda på mer om detta spännande projekt och ta steget mot ditt drömboende!

Materialval och inredning

Det finns två material och färgval att välja mellan utan extra kostnad, Classic och Natur. Classic erbjuder en modern, tidlös inredning med ljus och slät köksinredning, med massiva träbänkskivor och kaklat stänkskydd mellan bänk och skåp medan Natur återspeglar en varm och harmonisk boendemiljö med köksinredning i trä och köksbänkar samt stänkskydd i betongimiterat laminat. Oberoende val av inredningsstandard, planeras sovrummen med parkettgolv i klassisk stil och badrummen med vita kvadratiska väggkakel som läggs omlott.

Kok CLASSIC
PLAN 4 BALKONG
PLAN 6 Balkong
DRONARBILD 1

Dela sidan