Sipoo Nikkilä

Kiinteistönvälitystä Sipoon Nikkilässä


Aktia LKV tarjoaa asiantuntevaa asunnon- ja kiinteistönvälitystä Sipoon Nikkilässä.Olitpa sitten myymässä tai ostamassa kotia keskustasta tai viehättävältä puutarhatontilta, autamme kaikissa kiinteistön ja asunnon myyntiin ja ostamiseen liittyvissä asioissa.


Toteuta haaveesi unelmiesi kodista Aktia LKV:n ammattilaisten kanssa. Alati kasvavasta asunto- ja kiinteistötarjonnastamme löytyy varmasti jokaiselle jotain. Oletpa myymässä tai ostamassa asuntoa, ota rohkeasti yhteyttä kiinteistönvälittäjiimme Sipoon Nikkilässä.


Lyhyesti Sipoon Nikkilän toimistosta


Haaveet voi muuttaa todeksi! Kun unelmoit vaihtavasi nykyisen kotisi vaikkapa merenrantahuvilaan Sipoon saaristossa, pyydä meidät mukaan. Elämäsi suurimpia kauppoja ei kannata jättää sattuman varaan, vaan anna sipoolaisten ammattilaisten hoitaa ne pitkään kokemukseensa tukeutuen. Meillä on rautainen asuntokaupan kiemuroiden tuntemus – hallitsemme kiinteistöjuridiikan ja myynnin salat ja osaamme opastaa sinua aikataulun ja rahoituksen suunnittelussa.


Iloksemme olemme saaneet palvella asiakkaitamme aina uudelleen ja uudelleen – monia jopa useammassa sukupolvessa. Asiakkaidemme meitä kohtaan osoittama uskollisuus kannustaa ja innostaa meitä olemaan heidän luottamuksensa arvoisia jatkossakin. Olemme ilolla mukana jo siinä vaiheessa, kun uusi kotisi on vasta ajatuksena mielessäsi – aina siihen saakka, kun muuttolaatikot kannetaan sisään.

Katso konttorimme kaikki kohteet

Lähetä yhteydenottopyyntö

Kohteet myynnissä