BAB Solrosen

Bild Solrosen logo

Tervetuloa BAB Solroseniin, yksi Ahvenanmaan kahdesta korkeimmalla sijaitsevasta kerrostalosta, josta avautuu upea näköala ja ennenkuulumaton laatu. Täällä jokainen voi hankkia oman unelmien asuntonsa, riippumatta siitä, onko kotiseutuoikeutta vai ei.

Aurinko ja näköala ovat olleet merkittävimmät suunnittelutekijät asuntojen suunnittelussa, ja rakennukseen on saatu aivan oma luonteensa kaarevan etupuolensa ansiosta. Tuloksena on joustavia, valoisia ja helposti kalustettavia asuntoja, joissa on painotettu tilaa yhdessäololle ja jotka avautuvat suurille lasitetuille parvekkeille. Jo ensimmäisessä kerroksessa olet 39 metriä merenpinnan yläpuolella, kun taas kahdeksannessa kerroksessa olet peräti 60 metriä merenpinnan yläpuolella upeilla näkymillä Mariehamniin ja sen yli. Upean asunnon lisäksi kauppaan kuuluu myös autopaikka talon alla olevasta autotallista.

Uudistuotanto Jomalan Solbergetilla on arvioitu valmistuvan 12/2023.

Kerromme mielellämme lisää!

Ota yhteyttä jo tänään, jotta voit saada lisätietoja tästä jännittävästä hankkeesta ja edetä kohti unelmakotiasi!

Materiaalivalinnat ja sisustus

Sinulla on kaksi materiaali- ja värivaihtoehtoa valittavana ilman lisäkustannuksia: Classic ja Natur. Classic tarjoaa modernin ja ajattoman sisustuksen, jossa on vaaleat ja sileät keittiökalusteet, massiivipuutasot ja välitilan kaakeloitu suoja työtason ja kaappien välillä. Natur heijastaa lämpimämpää ja harmonisempaa asuinympäristöä puukeittiökalusteilla, puutasoilla ja betonijäljitelmästä valmistetulla välitilalla. Huoneistosta riippuen makuuhuoneissa on perinteiset parkettilattiat ja kylpyhuoneissa on valkoiset neliönmuotoiset seinälaatat, jotka on asetettu päällekkäin.

Kok CLASSIC
PLAN 4 BALKONG
PLAN 6 Balkong
DRONARBILD 1

Jaa sivu