Ullanmäentie 10 b

3h, k, kph, lasitettu parveke

Pinta-ala

53 m²

Myyntihinta

244 418,00 €

Velaton hinta

245 000,00 €

Sijainti

02750 Espoo

Tyyppi

kerrostalo

Kerros

3 / 7

Upea tilaisuus omistaa hyvien kulkuyhteyksien ja palveluiden tuntumassa sijaitseva läpitalon kolmio Espoon suosituilla alueella Kauniaisten kupeessa!

Tässä hurmaavassa asunnossa, joka sijaitsee kolmannessa kerroksessa yhdistyvät erinomaiset yhteydet ja rauhallinen sijainti. Vaikka Koivuhovin juna-asema on vain viiden minuutin päässä, ei junien äänet kuulu sisälle lainkaan eikä siten häiritse elämää. Asunto on suunniteltu sekä toimivaksi että viihtyisäksi, tarjoten tilavan ja tehokkaan pohjaratkaisun tavanomaista isommalla huonekorkeudella. Valoisa olohuone ja keittiö muodostavat avaran oleskelutilan. Keittiö on varusteltu nykyaikaisesti induktioliedellä, jääkaappipakastimella ja integroidulla astianpesukoneella, mikä tekee arjesta sujuvaa. Päämakuuhuone on erittäin tilava ja sen kautta pääsee kulkemaan lasitetulle parvekkeelle, josta on näkymät rauhalliselle sisäpihalle.

Sisäpihalla sijaitsee myös pieni ulkokuntosali. Asunnon toinen makuuhuone voi palvella monenlaisia tarkoituksia, olipa sitten kyseessä vierashuone tai työtila. Tilavassa kylpyhuoneessa on vaaleat laatat, laadukkaat vesikalusteet ja miellyttävä lattialämmitys, mikä lisää asumismukavuutta. Tilaa löytyy myös pyykinpesutornille, mikä tarjoaa käytännöllisyyttä vaatehuoltoon ja arkeen. Säilytystilana eteisessä on kaapistot ulkovaatteille ja siivoustarvikkeille, ja lisäksi asukkailla on käytössään ulkoiluvälinevarasto ja omat häkkivarastot.

Taloyhtiö As.Oy Kauniaisten Herttua on valmistunut vuonna 2020, joten tulevista remonteista ei ole huolta, sillä rakennuttajan takuut ovat vielä voimassa. Taloyhtiössä on myös otettu huomioon energiaomavaraisuus, sillä taloyhtiön katolle on viime kesänä asennettu aurinkopaneelit. Lähikauppa (alepa) ja päiväkoti ovat aivan talon läheisyydessä. Lisäksi taloyhtiöllä on oma pakettiautomaatti, joka helpottaa arkea. Targa Areenan liikuntamahdollisuudet löytyvät vain n. 400 metrin päästä. Targa Areena on pääkaupunkiseudun monipuolisin ja viihtyisin mailapelikeskus, jossa sijaitsee myös MOVE Wellnessä Centerin kuntosali.

Lisäksi ylimääräistä mukavuutta tarjoaa erillisenä osakkeena myytävä sähköautopaikka nopealla latauksella.

Yksityisnäytöt ja tiedustelut/ Book a showing: Taina Friman, 0505447445, taina.friman@aktialkv.fi

A fantastic opportunity to own a three-room apartment in Ymmersta, situated close to good transportation connections and services!
This charming apartment, located on the third floor, combines excellent connections with a peaceful nature location. Koivuhovi train station being only a five-minute walk away. The apartment is designed to be both functional and cozy, offering a spacious and efficient layout with higher-than-average ceiling height. The bright living room and kitchen create an open living space. The kitchen is equipped with modern amenities including an induction stove, refrigerator-freezer, and integrated dishwasher, making everyday life smooth. The big master bedroom leads to a glazed balcony with views of the tranquil inner courtyard.
The inner courtyard also features a small outdoor gym. The second bedroom of the apartment can serve various purposes, whether it's a guest room or a workspace. The spacious bathroom with light tiles, high-quality fixtures, and pleasant underfloor heating, enhancing living comfort. There's also space for a laundry tower, providing practicality for laundry care. Residents also have access to a storage room for outdoor equipment and their own lockable storage units.
The housing company, As Oy Kauniaisten Herttua, was completed in 2020, so there's no worry about future renovations as the builder's warranties are still valid. Energy self-sufficiency has been considered in the housing company, as solar panels were installed on the roof last summer. A convenience store (alepa) and daycare are located right next to the building. Additionally, the housing company has its own parcel locker, facilitating everyday life. The sports facilities of Targa Arena are just about 400 meters away. Targa Arena is the most versatile and enjoyable racket sports center in the capital region, housing MOVE Wellness Center's gym as well.
Furthermore, a separately sold electric car parking space with fast charging capabilities.

Perustiedot

Tyyppi
kerrostalo
Omistusmuoto
oma
Velaton hinta
245 000,00 €
Myyntihinta
244 418,00 €
Neliöhinta
4 622,64 €
Rakennusvuosi
2020
Kuvaus
3h, k, kph, lasitettu parveke
Tilat ja varustelu
parveke, hissi, kuntotarkastusta ei ole tehty, kosteusmittausta ei ole tehty
Koko
kolmio
Pinta-ala
53 m²
Muu pinta-ala
0 m²
Kokonaispinta-ala
53 m²
Kerros
3
Yleiskunto
hyvä
Energialuokka
C2013

Kustannukset

Hoitovastike
206,70 €
Rahoitusvastike
21,73 €
Yhtiövastike yht.
228,43 €
Vesimaksu
20,00 €
Lisätietoa maksuista
Vesimaksuennakko henkilöluvun mukaan, tasaus mittarin mukaan. Autopaikkavastike on 12,50 e/kk, autopaikkavuokra on 50 e/kk. Huoneiston tonttiosuus on lunastettavissa kerran vuodessa ja halukkuudesta lunastukseen pitää ilmoittaa viimeistään yhtiökokouksessa, lunastushinta 2024, 41589,29 e + 3 % varainsiirtovero + kaikkien samaan aikaan tontin lunastavien huoneistojen kesken jakautuvat lunastuskulut n. 800 e.

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
1 878 m²
Tontin omistus
valinnainen vuokratontti

Kohteen kuvaus

Tontin pinta-ala
1 878 m²
Tontin omistus
valinnainen vuokratontti
Muuta
parveke, hissi, kuntotarkastusta ei ole tehty, kosteusmittausta ei ole tehty

Materiaalit, varusteet ja lämmitys

Rakennusmateriaali
betoni
Kattotyyppi
tasakatto
Kate
Bitumikermi
Lämmitysjärjestelmä
kaukolämpö muu

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Kauniaisten Herttua
Isännöinti
Aarre Isännöinti Oy, Henri Nieminen, 0201986700, asiakaspalvelu@aarre.fi, Metsäneidonkuja 12, 02130 Espoo
Taloyhtiön tehdyt remontit
2023 asennettu aurinkopanelit katolle
Taloyhtiöön suunnitellut remontit
Taloyhtiö on valmistunut vuonna 2020, tiedossa ei ole merkittäviä taloyhtiön vastuulla olevia korjaustarpeita.
Tontin omistus
valinnainen vuokratontti

Keittiö

Seinämateriaali
kaakeli maalattu
Lattiamateriaali
laminaatti
Varustelu
liesituuletin astianpesukone kiinteät valaisimet
Liesi
induktio erillisuuni
Jääkaappi
jääkaappi/pakastin

Pesutilat

Seinämateriaali
kaakeli
Lattiamateriaali
laatta
Varustelu
suihkuseinä pesukoneliitäntä lattialämmitys wc-istuin suihku peilikaappi kiinteät valaisimet

Oleskelutilat

Seinämateriaali
maalattu
Lattiamateriaali
laminaatti

Makuuhuoneet

Lukumäärä
2
Lattiamateriaali
laminaatti

Muut tilat

Muut tilat
Eteinen

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut
Lähikauppa n 50 m, palvelut Kauniainen ja Ymmersta
Päivähoito
Alueella monia
Koulu
Kauniainen, Ymmersta
Liikenneyhteydet
Juna (Koivuhovin asema), bussit

Ota yhteyttä välittäjään

Jaa sivu

Jatka selailua