5 nopeaa stailaajien kanssa

Ly Ua NQ

Tuoreelle kahville tuoksuva auto joka on täytetty lattiasta kattoon stailaus tavaroilla, on tapa jolla stailaajamme aloittavat päivänsä ja lähtevät kohti ensimmäistä kohdetta. Ennen kuin he suuntasivat kohti Korkeavuorenkatua, kysyin viisi nopeaa heidän työstä.

Mistä pidät eniten työssäsi?

Antonia: Ehdottomasti se että saan olla luova ja olla osa asunnon myyntiprosessia ovat asioita joista todella pidän. Onnistunut lopputulos, inspiroivat myyntikuvat ja tyytyväiset asiakkaat ovat myös asioita jotka kantavat pitkälle.

Sofia: Pidän siitä että ei ole toista samanlaista päivää. Kohteet, kaupungit ja asiakkaat vaihtelevat päivittäin, pidän siitä!

Mitkä asiat ovat tärkeitä jotta lopputuloksesta tulisi mahdollisimman hyvä?

A: Suunnittelu ja valmistelu ovat stailauksen A ja O. Kaikki asunnot ovat erilaisia ja jokainen koti on ainutlaatuinen. Yhteistyö valokuvaajan kanssa on myös ehdottoman tärkeä osa työtä.

S:
Yhteistyöstä puheen olleen niin stailaajien välinen yhteistyö on myös todella tärkeää. Hyvällä tiimityöskentelyllä tulee parhaat tulokset.

Mikä on haastavinta työssäsi?

S: Taskuparkkeeraus isolla autolla Helsingin keskustassa.

A:
*Nauraa* Indeed! Haastavaa tässä työssä voi myös välillä olla fyysinen osuus, kannetaan tavaroita ylös ja alas, monta kertaa päivässä. Hyvä asia on se, että ei ainakaan tarvii maksaa satoja euroja sali jäsenyydestä.
S:
Kerrostalot ilman hissiä saavat aina hien pintaan…

Miksi koet itse että kohteiden stailaus auttaa asunnon myynnissä?

S: Välillä voi olla hankalaa hahmottaa tiloja ja huoneita, jolloin meidän stailatut myyntikuvat auttavat mahdollisia ostajia unelmoimaan ja ideoimaan millä tavalla asunto voisi sisustaa.

A:
Nimenomaan! Tavaroiden karsiminen ja kalusteiden siirtäminen tekevät jo ihmeitä. Tekstiilien ja kasvien avulla luodaan tunnetta joka välittyy myyntikuvissa!

S:
Jes! ja hyvät myyntikuvat taas houkuttelevat ostajia. 

Ja viimeiseksi kolme sisustusvinkkiä:

S: Sisusta kierrättämällä ja ideoi edullisesti. “Less is more” ajattelutapa ja ajattomuus.

A:
Uskalla käyttää ja sekoittaa värejä, kuoseja ja materiaaleja. Sisustuksesta tulee henkilökohtaisempi kun sekoitat eri tyylejä kotonasi. Huomioi myös valaistus! Vinkki: huoneessa kannattaa olla 5-7 valopistettä.

27.5.2020

Jaa sivu