Ikea 2014

Ikea1

Ikea julkaisi äskettäin vuoden 2014 kokoelmansa, ja uudet katalogit kolahtivat postilaatikoihin vain muutama päivä sitten. Ikean uudet tuotteet ovatkin juuri tällä hetkellä kuuma puheenaihe sisustajien keskuudessa, kuvissa muutama makupala uusista tuotteista.

Kuten totuttua, Ikea on tänäkin vuonna vahvasti mukana sisustustrendeissä. Mallistosta löytyy paljon vaaleaa puuta, kevyitä huonekaluja ja murrettuja sameita värejä. Puulajeista etenkin mänty näyttää nostavan päätään monen vuoden hiljaiselon jälkeen, mäntypuiset kalusteet ovat uudessa mallistossa vahvasti esillä muiden vaaleiden puulajien ohella. Ilahduttavaa on myös huomata, että tämän hetken ehkä suurin trendi, luonnonläheisyys ja aitous, on muutenkin otettu osaksi mallistoa. Esimerkiksi monet Ikean Stockholm-malliston tuotteet ovat materiaaleiltaan laadukkaita; muun muassa nahkaa, samettia tai massiivipuuta. Uuden malliston myötä Ikea teki uuden aluevaltauksen myös paketointipuolelle, kun Ikea Paper Shopit avautuivat eri myymälöissä.

Kaikkea ei kuitenkaan paljastettu kerralla. Lokakuussa Ikea julkaisee uuden Trendig-malliston, joka on saanut inspiraationsa skandinaavisen ja kiinalaisen sisustustyylin yhdistelystä. Mallisto on myynnissä vain rajoitetun ajan, joten siitä pitävien kannattaa olla lokakuussa tarkkana. Ennakkokuvia tulevasta näkee vaikkapa täältä.

kuvat Ikea

21.8.2013

Jaa sivu