Joululahjavinkkejä

Joulupaketti_AktiaLKV

Jouluun on enää vajaa pari viikkoa ja lahjasesonki alkaa olla nyt kuumimmillaan. Kokosin kuviin muutamia helppoja lahjavinkkejä, jotka toimivat lahjansaajan ikään tai sukupuoleen katsomatta.

Usein valitsen itse lahjaksi jotain pientä hemmottelua, sellaista mitä lahjansaaja ei ehkä itse raaskisi ostaa. Pehmoiset kylpytuotteet, ylellinen kosmetiikka tai lämpimät huivit ja tossut ovat aina takuuvarmoja lahjoja. Ne ovat käyttötuotteita, jotka eivät jää kaappiin lojumaan - niitä voi siis huoleti ostaa ihmisille, joilla on jo kaikkea.

Sisustustarvikkeissa luotan muotoiluklassikoihin, joista on iloa vuosiksi eteenpäin. Steltonin klassikkotermoskannu tai designherätyskello on arjen ilona vielä pitkään joulun jälkeenkin. Perinteiset koriste-esineet ja kynttilälyhdytkin toimivat ihan mainiosti, sillä niitä voi vaihella sisustuksessa aina mielen ja muodin mukaan. Ja jos haluaa välttyä materian ostamiselta, toimivat kaikenlaiset elämyslahjat myös oikein hyvin - puhumattakaan herkkukoreista ja itsetehdyistä suupaloista.

 

 

Herätyskello Georg Jensen, termoskannu Stelton, tuikkukuppi Tom Dixon, tossut Shepherd, aamutakki Lexington, lyhty Normann Copenhagen, huivi Filippa K, hajuvesi Chanel

Kuvat Maija Rasila ja valmistajat

11.12.2013

Jaa sivu