Kolme erityistä taloa Paraisilla

Selalinin taas myynnissä olevia kohteita. Silmiini tarttui muutama hauska ja hyvin perinteisestä poikkeava talo. Sattumalta kaikkien sijainti osui Paraisille, joten tutustutaan Paraisiin nyt paremmin.

Kaksi asunnoista on loma-asuntoja, joista saisi mielestäni helposi ihan ympärivuotisia koteja – talviasuttavia kun ovat kumpikin. Kun vain karsisi vähän mökkimäisyyttä, taloista saisi upeat ja varmasti persoonalliset kodit. Eikä niiden lisäksi enää erillistä mökkiä tarvittaisi.

Kolmas kohde on niin upea, että ehdotin jo miehelleni että muutamme Paraisille ja perustamme kahvilan! Niin ihana se on! Noh, se ehdotus ei vielä mennyt läpi.

Kaikista otsikoista pääset kurkkaaman paremmin talon tietoja.

Omakotitalo 5 h, 139 m² (659 000 €)
Mikäli mökkimäisyys ympärivuotisessa kodissa ei kiinnosta, tästä talosta saisi upean vaikka vain maalilla! En voi olla haaveilematta omakotitalosta tällaisella paikalla. Suurien ikkunoiden ansiosta näköalat metsä- ja merimaisemineen tulisivat osaksi sisustusta. Vaaleat seinät, yksinkertainen, skandinaavinen sisustus ja nämä maisemat olisivat pakahduttava kokonaisuus. 

Omakotitalo 2 mh,​ avok,​ oh, 183 m² (295 000 €)Tähän kohteeseen sopii täsmälleen samat sisustusvnkit kuin edeltäväänkin. Puun väriä pois ja johan tulee loma-asunnosta koti! Olen niin hullaantunut ajatukseen, jossa näkymät olisivat vain metsää ja ehkä merta. Ei tarvitsisi verhoja, ainakaan kurkkivien naapurien vuoksi, vaan näkymät todella saisivat olla aina osana sisustusta. Ja huomatkaa tuo upea torni! Tässä loma-asunnossa on sekin etu edelliseen, että hinta on huomattavasti edullisempi, mutta tilaa on reilummin. Tosin omaa rantaviivaa ei ole, mutta ei meri kaukana tästäkään kohteesta ole. 

Omakotitalo 7 h, 220 m² (390 000 €)Tämä on sanoinkuvaamattoman ihana. Lattiat, joiden vuoksi voisi harkita yrtityksen laittamista tuohon liiketilaan. Ensin vain pitäisi keksiä yritys. Tosin kaava mahdollistaa rakennuksen käyttötarkoituksen asuin-, liike-, majoitus- ja toimistotilana, joten aivan pakko ei ole alkaa yrittäjäksi. Suloinen, vanhanaikainen paikka, jossa on vähän modernimpi yläkerta. Ihanan tunnelmallinen paikka. 

– Laura

24.9.2014

Jaa sivu