Lue asiakkaidemme palautteita

Kesa3

Kiitollisena olemme käyneet läpi asiakastyytyväisyyteen liittyneen tutkimuksemme tuloksia. Aktia Kiinteistönvälitys sai asuntojen myyjiltä NPS-indeksissä upean tuloksen 76, ja pääsimme tuloksella indeksin mukaan parhaiden yritysten tasolle.

Asiakkaamme kiittelivät erityisesti yhteistyön sujuvuutta ja luotettavuutta.

NPS- eli Net Promoter Score -indeksin mittaamista varten kysyimme asiakkailtamme, kuinka todennäköisesti he suosittelisivat Aktia Kiinteistönvälitystä eteenpäin. Pyysimme asiakkaitamme arvioimaan todennäköisyyden, jolla he suosittelisivat palvelujamme ystäville ja kollegoille asteikolla 0–10.

Saimme kauttamme asuntonsa myyneiltä NPS-indeksin 76 ja asunnon ostaneilta indeksiluvun 57. Tulokset koskevat koko vuotta 2017.

NPS-indeksi voi sijoittua -100 ja +100 välille. Kun NPS-indeksi on positiivinen (0–50), tulos on hyvä. Jos luku on yli 50 prosenttia, tulos on erittäin hyvä. Eri toimialoilla tehdyt mittaukset ovat osoittaneet keskimääräisen NPS:n olevan noin 16. Parhaiden yritysten NPS on 75–80.

Täältä voit katsoa suomalaisten yritysten keskimääräisiä NPS-lukuja (IROResearch).

Asiakastyytyväisyys, Aktia Kiinteistönvälitys 2017

 
Pyysimme asiakkaita arvioimaan todennäköisyyden, jolla he suosittelisivat palvelujamme ystäville ja kollegoille asteikolla 0–10.

Asiakkaiden kokemuksia Aktia Kiinteistönvälityksestä

Kyselyn yhteydessä pyysimme asiakkailtamme myös suoraa palautetta ja avoimia kommentteja. Niissä nousivat esiin ammattitaitoinen henkilökuntamme, selkeät prosessit sekä sujuva tiedonkulku.

"Asiantunteva ja ystävällinen palvelu. Asiat hoituvat koko ajan eteenpäin sovitulla tavalla. Tarjousvaiheessa välittäjä toimi ammattitaitoisesti ja käsittääkseni molempia osapuolia kunnioittaen ja kuunnellen."

”Välittäjä myi asunnon ensiesittelyssä. Voiko enempää pyytää.”

"Välittäjä oli ammattitaitoisin välittäjä, jonka olen koskaan tavannut, ja olen ollut tekemisissä monien välittäjien kanssa urani aikana. Hän tiesi kohteen ja alueen ja kertoi niistä avoimesti ja selkeästi. Hintaneuvottelut hän hoiti tehokkaasti, kommunikoi hyvin ja vastasi kysymyksiin ripeästi. Koko prosessi ensimmäisestä kohtaamisesta kaupantekoon hoidettiin itsevarmalla ja ammattimaisella otteella."

"Välittäjä kohteli meitä hyvin inhimillisesti ja kyseli kuulumisia myös esittelyn jälkeen ennen kuin aloimme suunnitella tarjouksen tekemistä."

"Effektiv fastighetsförmedling på både svenska och finska."

"Vänlig service. Jag hölls hela tiden väl underrättad om utvecklingen."

"Bra och saklig betjäning. Sakkunskap på toppnivå!"

"Mäklaren var synnerligen aktiv och fick på detta sätt affären att gå i land på noll tid."

Tästä on hyvä jatkaa. Kiitos asiakkaillemme!

Lue lisää Aktian asunnonmyyntiprosessista

Terveisin,
Katriina Remahl
toimitusjohtaja
Aktia Kiinteistönvälitys7.2.2018

Jaa sivu