Lue sisustusvinkit kesään

Pencils 695380 1280

Maanläheisyyttä ja timanttien sävyjä.

Raikkaita värejä, mutta myös pastelleja.

Lue kiinteistönvälittäjä Heidi Illmanin sisustusvinkit kesään.

Printtejä materiaaleihin

”Printti on tällä hetkellä kaikkialla. Erityisesti printtitapetit ja -tekstiilit ovat suosittuja. Pidän itse erityisesti kuvitetuista tapeteista, ne tuovat hienosti ilmettä asuntoon. Tapetin voi teettää omasta valokuvasta tai valita valmiita koko seinän levyisiä kuvia. Valmistajilla on mm. erilaisia luontoaiheita, graafisia hienouksia, harrastuksesta kertovia kuvituksia sekä esimerkiksi koko seinän levyisiä kirjahyllytapetteja.”

Pastellisävyt palasivat

”Pastellisävyt ovat palanneet sisustukseen. Keväällä on näkynyt paljon raikkaita ja kirkkaita värejä, mutta pastellisia, utuisia sävyjä voidaan yhdistää myös niihin. Omat suosikkini ovat tänä kesänä keltainen ja pinkki. Pastelleja voidaan yhdistää myös maanläheisiin materiaaleihin. Erilaiset hiekan sävyt, rouheat puupinnat ja erilaiset kangaspinnat näkyvät myös sisustuksessa.

Vaikka sävymaailma olisi maanläheinen, voidaan sitä piristää esimerkiksi jalokivisävyillä sekä tuomalla sisustukseen vähän blingiä. Näitä kahta näkyy esimerkiksi suosituissa marokkolaistyyleissä.”

 

Parveke kuntoon

”Parveke tai terassi on kesällä asunnon jatke: tee siitä siis kodikas ja viihtyisä. Tuo mukaan erivärisiä kukkia ja istutuksia sekä mukavia muuhun asunnon väritykseen sopivia tekstiilejä. Voisiko parvekkeelle tai terassille tuoda sohvan, riippukeinun, erilaisia mattoja ja tyynyjä? Ulkotilat kaipaavat myös sisustamista, siinä missä sisätilatkin: kynttilät, lyhdyt, kasvit ja erilaisia pinnat sekä värit tuovat viihtyisyyttä, jotta koko perhe voi viettää mukavaa kesäpäivää ulkona.”


Kuvat: Ikea.fi

Hallittu kokonaisuus

”Jos olet myymässä asuntoasi, niin sisusta minimalistisesti. Asuntojen ostajat arvostavat hallittuja ja hillittyjä kokonaisuuksia. Värejä saa olla mukana sisustuksessa, mutta vain kohtuudella. Värejä voi tuoda esiin vaikka tekstiileissä ja koriste-esineissä. Pääasia, että asunto on siivottu myyntikuntoon ja siellä ei ole liikaa tavaraa.”

Terveisin,
Heidi Illman
Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED

21.6.2017

Jaa sivu