Takaisin blogiin

Myyntisisustus – Asunnon stailaus myyntiä varten

Meillä on ilo esitellä Aktia Kiinteistönvälityksen uusi palvelu; myyntisisustus.
Asunnon ensivaikutelma on erityisen tärkeä ja meidän tehtävämme on saada asuntosi parhaat puolet esiin.

Miksi myyntisisustus kannattaa tehdä?

Ruotsissa, Yhdysvalloissa ja Englannissa asunnon stailaus ennen myyntiä on ollut pitkään suosittu palvelu. Nykyään palvelu on yleistä myös Suomessa. Tämä tarkoittaa positiivisempaa myyntiprosessia esim. myyntiaikojen lyhenemisessä.

Stailaajamme tuovat esiin kodin parhaat puolet, mikä välittyy myös myyntikuvissamme. Hyvät myyntikuvat herättävät enemmän kiinnostusta ja sitä kautta tulee enemmän yhteydenottoja ja potentiaalisia ostajia esittelyihin.

Myyntisisustuksella pyrimme, että ostaja voisi kuvitella itsensä kyseiseen kotiin. Tyhjillään olevaa asuntoa voi olla vaikeaa hahmottaa ja nähdä asunnon mahdollisuudet. Ajattelemme tyhjän asunnon näyttävän suuremmalta kuin kalustetun, todellisuudessa tyhjä koti näyttää monesti jopa pienemmältä kuin sopivasti kalustettu.

Ammattilainen näkee asunnon ostajan silmin ja tuo sen parhaat puolet esiin. Ennen myyntisisustusta on tärkeää, että koti on siisti. Raikas ja pölytön asunto on huomattavasti houkuttelevampi kuin likainen ja tunkkainen. Siisti ja puhdas koti antaa heti vaikutelman, että asunnosta on pidetty hyvää huolta! 

Myös tavaran karsinta on tärkeää. Asunto saa olla persoonallinen mutta ei henkilökohtainen. Valokuvat, asiakirjat, muut henkilökohtaiset esineet kannattaa säilyttää jossain muualla kuin esillä asunnossa myyntiprosessin aikana.

Kun koti on huolella siivottu voi myyntisisustus alkaa. Stailaajamme tutustuu kohteeseen ja myyntisisustaa kodin parhaita puolia korostaen. Tiettyä kohderyhmää mielessä pitäen hän tekee muutoksia sisustukseen ja luo avaruuden tuntua mm. lisäämällä neutraaleja värejä sekä pehmeitä materiaaleja. Pidämme huolta siitä, että kodin henki säilyy ja välitämme parhaat tunnelmat kuvien avulla!

Myyntisisustuksen vaihtoehdot

Meiltä löytyy kolme vaihtoehtoa myyntisisustukseen:

  • Konsultaatio: Stailaajamme kertoo hyviä sisustusvinkkejä asunnon kuvausta ja esittelyä varten.
  • Kevytstailaus: Stailaajamme tuo kotiisi piensisustusesineet ja kevyet kalusteet.
  • Kalustus: Tyhjä asunto kalustetaan ja kodikkuutta luodaan piensisustusesineillä, valaisimilla ja viherkasveilla.

Aktia Kiinteistönvälityksen välittäjät ja sisustustiimi auttavat sinua mielellään asuntosi myynnissä. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme.

Antonia Blechingberg
Stailaaja, Aktia Kiinteistönvälitys

Kuvat:
Jenny Jungell
Zentuvo

*Myyntisisustus tarjotaan tällä hetkellä Pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Pietarsaaressa. Muihin alueisiin tulossa pian!