Homestyling – styling inför försäljning

Koncept Aktia

Jaakarinkatu 6 Aktia LKV 7 web

Första intrycket av din bostad är enormt viktigt. Vår uppgift är att lyfta fram det bästa i din bostad och se till att ditt hem blir så attraktiv som möjligt på marknaden. Snygga professionella bilder av ett stylat hem väcker mer intresse och lockar fler potentiella köpare till visningarna. Detta innebär en mer positiv försäljningsprocess i bl.a. förkortade försäljningstider.

Med en homestyling skapar vi en välkomnande och varm känsla som får potentiella köpare att känna sig hemma. Vi neutraliserar inredningen som gör det lättare för köpare att föreställa sig hur det skulle vara att själva bo i just ditt hem. I tomma bostäder kan det vara svårt att få en rättvis uppfattning om proportioner, då hjälper vi till med att möblera hemmet så att man lättare får en uppfattning om hur man på kunde utnyttja bostadens ytor på bästa sätt.


Vår stylist bekantar sig med bostaden och planerar homestylingen med målgrupp i åtanke. Bostaden stylas med neutrala färger, textil och möblemang. En del ändringar i den befintliga inredningen kan ske men vi ser till att hålla hemmets egna känsla kvar.

Vi har tre olika alternativ för homestyling:

  • Konsultation: Vår stylist ger goda råd och förslag på hur du förbereder ditt hem för fotografering och visning
  • Lätt styling: Vår stylist inreder runt de befintliga möblerna och tillägger små inredningsdetaljer, textilier och lätta möbler vid behov.
  • Full styling: I tomma bostäder hämtar vi in större möblemang. Stylisten skapar stämning i bostaden med inredningsartiklar, belysning och grönväxter.
styling infor forsaljning

Bilder: Jenny Jungell

*Homestyling erbjuds som bäst i huvudstadsregionen, Åbo och Jakobstad. 

Antonia Blechingberg

1 sep. 2020

Dela sidan