Omakotitalojen lumoissa

Vaikka minussa asuu kaupunkilainen, kaipaan usein omakotitaloasumista. Omaa pihaa, omaa rauhaa ja sitä, ettei naapuri ole heti seinän takana. En ole kovinkaan taitava remontoija. Perus pintaremppaa osaan tehdä, mutta sitä suurempaan tarvitsisin ammatti-ihmisen apuun. Jos siis omakotitalon ostaisin, talo saisi olla aika muuttovalmis paketti.

Keräsin yhteen muutaman mielenkiintoisen ja keskenään samanhenkisen kohteen tähän. Kaikki talot ovat hyväkuntoisia, 170-185-neliöisiä ja hintaluokka on 329 000-380 000 euroa. Kaikissa kohteissa on myös takka! Jokaisessa talossa on kodinhoitohuone, josta tällainen pieniin vessoihin ja kylpyhuoneisiin tottunut antaa isot plussat. 

Otsikoita klikkaamalla pääsee katsomaan talojen tietoja tarkemmin.

Omakotitalo Lieto, 170 m² (329 000 €)Valoisa ja avara koti, ihana piha! Kaunis puutalo, jossa on reilusti tilaa ja paljon huoneita. Tyylikäs sauna ja suuret pesutilat. Mielenkiintoinen ovaalin muotoinen, valoa tulviva olohuone. Yläkerran kattoikkunat ja parveke ovat mukavat kodikkaat. Todella kiva koti, josta saisi helpolla mieleisensä.

Omakotitalo Raisio, 181 m² (349 000 €)Näyttävä ja tyylikäs koti! Olouoneen korkeus suurine ikkunoineen ja keittiön kiiltävät kivilattiat kiinnittivät ensimmäisenä huomioni. Upea kylpyhuone! Neljä makuuhuonetta, sekä reilut oleskelutilat mahdollistavat suurenkin perheen asumisen talossa. Tykkään erityisesti olohuoneen ja keittiön yhteisestä tilasta ja siitä, että ne ovat kahdessa eri tasossa. 

Omakotitalo Paimio, 185 m² (380 000 €)Moderni talo, jonka ulkoasu on eniten mieleeni! Mukavaa eritasoisuutta sekä sisällä että ulkona. Nykyaikainen vaalea keittiö mukavasti samassa tilassa olohuoneen kanssa. Tässäkin kodissa valoisuus ja avaruus vetävät puoleensa. Toisen kerroksen olohuoneeseen avautuva parvi ja olohuoneen korkeus miellyttävät silmää.

***

Ai että, tässähän tulee taas asuntokuume. Olisipa ihanaa, jos olisi oma piha, jossa grillata ja ottaa aurinkoa - jota tosin on viime aikoina vähän vähemmän näkynyt. Oma talo, omassa rauhassa. Ja se kodinhoitohuone! Se taitaa olla juuri nyt suurin haaveeni.

- Laura

24.6.2014

Jaa sivu