Stailaus nopeuttaa asunnon myyntiä

Kuva5 2

Helsingin Punavuoressa tuli myyntiin kohde, joka oli remontin jäljiltä tyhjillään. Valoisa kaksio kaipasi stailaajan näkemystä, jotta tilan kaikki mahdollisuudet olisivat heti ostajan nähtävissä.

– Stailausta käytetään kohteissa, joissa halutaan tuoda tilaa uudella tavalla esiin. Stailatuista kohteista saa erinomaiset valokuvat, joissa asunnon parhaat puolet korostuvat. Kuvat herättävät enemmän kiinnostusta, saavat ostajat paikan päälle ja nopeuttavat sitä kautta myös kaupantekoa, sanoo kiinteistönvälittäjä Christoffer von Schantz.

Kaksio sijaitsee rakennuksessa, joka valmistui vuonna 1951 Helsingin olympialaisia varten. Huoneistossa on sauna, tilava laatoitettu kylpyhuone, avokeittiö ja runsaasti kaappitilaa.

– Koska asunto oli tyhjänä remontin jäljiltä, kaipasi se ennen kaikkea kodikkuutta. On tärkeää, että ostaja hahmottaa tilan ja sen kaikki mahdollisuudet. Tyhjä asunto näyttää usein pienemmältä kuin onkaan ja moni miettii, että mahtaako makuuhuoneeseen mahtua parisänky tai ruokatilaan iso ruokapöytä. Stailauksen avulla herätetään tila henkiin, kerrotaan stailauksesta vastanneesta stailaus.fi-palvelusta.

Katso ennen ja jälkeen -kuvat


Tässä kohteessa stailauksen punainen lanka löytyi helposti. Lopputulos on yhteneväinen ja kodikas, asunnon parhaat puolet tulevat esille selkeästi.


Makuuhuone näytti ennen stailausta pienemmältä ja tilaa oli vaikea hahmottaa. Tilaan tuotiin parisänky, ja somistuksen avulla lämpöä ja tunnelmaa lisättiin.


Tekstiilien avulla sama tyyli jatkuu luonnollisesti koko asunnossa. Vaaleat sävyt korostavat asunnon luontaista valoisuutta: tilassa on paljon ikkunoita.


Keittiö on asunnossa hyvässä kunnossa, mutta somistuksen avulla keittiöön luotiin lisää kodikkuutta. Tärkeitä elementtejä ovat myös viherkasvit, kynttilät ja sisustukselliset ruoka-asiat.


Klassinen sisustustyyli on usein varmin valinta myytävien asuntojen stailauksessa. Tyyli pyritään sovittamaan myös talon ikään.


Eteiseen tuotiin selkeyttä muun muassa mattojen avulla. Samalla tuodaan esille avoimen tilan useat käyttötarkoitukset.

Katso asunnon koko esittely

Ota yhteyttä:
Christoffer von Schantz
puh. 050 341 0195
Kiinteistönvälittäjä, LKV, KTM

stailaus.fi
stailaus@stailaus.fi
puh. 040 6494 125

21.2.2018

Jaa sivu