Tervetuloa!

Mina560px_AktiaLKV

On tullut aika aloittaa jotakin täysin uutta. Tämä konsepti on aivan ensimmäisiä laatuaan Suomessa, ja ilolla esittelemme sen nyt teille lukijoille. Tervetuloa Turun Aktia Kiinteistönvälityksen uuteen blogiin!

Kuten nimikin sen kertoo, tämä blogi keskittyy vahvasti asumisen ympärille. Blogissa seurataan sisustusilmiöitä ja trendejä, inspiroidutaan kauniista sisustuskuvista, vieraillaan mielenkiintoisissa myyntikohteissa ja annetaan vinkkejä niin pieniin kuin vähän suurempiinkin sisustusratkaisuihin.

Blogin takana on 25-vuotias sisustusalan ammattilainen Turusta. Koulutukseltani olen sisustusartesaani, ja työskentelen alan yrityksessä myynti- ja suunnittelutöissä. Työn ohella syvennän parhaillaan osaamistani sisustusarkkitehtuurin opinnoilla Lahden Muotoiluinstituutissa. Myös vapaa-aikani vierähtää pitkälti sisustuksen parissa; sisustan ja remontoin vanhaa puutaloamme, seuraan aktiivisesti alan tapahtumia ja kirjoitan sisustus- ja lifestyleblogi Pihkalaa. Viikonloppuisin nipistän aina aikaa kotoilulle, hyvälle ruoalle ja elämästä nautiskelulle.

Tästä se alkaa, innolla odotan mitä kaikkea saammekaan aikaan tämän blogin parissa.
Tervetuloa mukaan!

2.3.2013

Jaa sivu