Tupakanhaju pois kunnon remontilla

Turun itäisellä keskusta-alueella sijaitseva tupakanhajuinen asunto sai täysin uuden ilmeen ja tuoksun, kun se remontoitiin lattiasta kattoon. Noin 15 000 euroa maksanut remontti teki asunnosta valoisan ja kodikkaan.

Asunto remontoitiin kokonaisuudessaan. Vanha keittiö ja kylpyhuone purettiin ja rakennettiin uudelleen. Samalla vaihdettiin eteisen komerot ja lähes kaikki asunnon pintamateriaalit uusittiin. Taloyhtiössä oli tehty putkiremontti, mutta kylpyhuonetta ei ollut uusittu remontin yhteydessä.

Tupakan tuoksu saatiin asunnosta häviämään kokonaan, kun ikkunan ja ovien puitteet ja muut pestävät osat pestiin maalaripesuaineella, hiottiin ja maalattiin uudelleen. Pintamateriaalien poisto ja uusiminen veivät loput tupakantuoksusta mennessään.

Asunnon ostajat tekivät suuren osan työstä itse, purkutöihin käytettiin asbestityöhön erikoistunutta yritystä ja tarvittavat putkityöt hoiti putkiliike.

Asunto ostettiin ja kunnostettiin vuokralle. Aktia Kiinteistönvälityksen kiinteistönvälittäjä Petri Abrahamsson arvioi, että asunnon arvo nousi noin 25 000 eurolla ostohintaan verrattuna.

Kuvia ennen remonttia

 

Kuvia remontin ajalta

Kuvia valmiista asunnosta

 

 

13.8.2015

Jaa sivu