Turun sisustusliikkeitä

Koodi4_AktiaLKV

Helsingin sisustusliikkeiden jälkeen vuorossa on nyt pieni kierros Turun sisustusmyymälöissä. Turussa on hyvä valikoima erityyppisiä sisustusliikkeitä, ja suurin osa liikkeistä sijaitsee kätevästi lähellä toisiaan. Tämä on ehdottomasti eräs Turun eduista, välimatkat ovat lyhyitä ja kaikkialle pääsee myös auton kanssa. Isompiakin ostoksia on siis näppärä tehdä keskusta-alueella. Tässä tärppejä Turun sisustuskierrokselle:

Sisustuksen Koodi, Linnankatu 6 (kuvat 1-4): Sisustustavaratalo täynnä skandinaavista designiä ja moderneja klassikoita, runsas ja vaihtuva valikoima klassisia ja ajan hermolla olevia tuotteita. Valikoimissa pientavaraa, huonekaluja ja valaisimia, sekä myös tekstiilejä ja tapetteja.

Artek, Linnankatu 3 (kuvat 5-7): Kaunis vanha miljöö, josta löytyy Artekin klassikoiden lisäksi myös muita huippudesignmerkkejä, kuten Vitraa ja Knollia.

Divaani, Linnankatu 3 (kuvat 8-9): Pientavaraa, huonekaluja ja tekstiilejä aavistuksen romanttisemmassa hengessä. Tekstiilipuolella edustettuna mm. Gantin tuotteita.

Heirol, Kauppiaskatu 4 (kuvat 10-12): Kaunis pieni puoti täynnä kaikenlaista keittiötavaraa. Täältä löydät myös houkuttelevia, kauniisti pakattuja italialaisia ruokatarvikkeita, kuten oliiveja, suolaa ja öljyjä.

Avelia, Käsityöläiskatu 7 (kuvat 13-15): Teollisuushenkinen sisustusliike, jonka hyllyt ovat täynnä pellavaa, kivitavaraa, lasia ja rouheita ruukkuja. Valikoimissa myös teollisuushenkisiä valaisimia ja Tolix-tuoleja.

Ottomaani, Linnankatu 9-11: Linnankadulla sijaitsevan liikkeen valikoimissa on sekä huonekaluja että pientavaraa, edustuksissa mm. Luceplanin valaisimia ja Alessin pientavaraa.

Idelli, Brahenkatu 5: Pieni ja sympaattinen keittiötarvikeliike, josta löytyy kaikki tarvittava keittiöön aina pannuista pienesineihin.

Turku Design Now, Fortuna-kortteli, Läntinen Rantakatu 13: Turkulaisten muotoiluyritysten yhdessä perustama kauppa, josta löytyy niin sisustustekstiilejä, pientavaraa kuin vaatteitakin. Turkulaiselle designille kauniit puitteet tarjoaa idyllinen, vanha Fortuna-kortteli.

Sisustusliike Teatteri, Kristiinankatu 5: Erityisesti kankaisiin ja tapetteihin erikoistunut sisustusliike vanhassa tunnelmallisessa talossa Turun keskustassa. Valikoimissa mm. Florence Broadhurstin tuotteita ja Jocelyn Warnerin tapetteja.

kuvat Maija Rasila

7.8.2013

Jaa sivu