Unelma-asuntoja

Talo2_AktiaLKV

Välillä on hauska pysähtyä miettimään sitä omaa unelma-asuntoa. Millaisessa talossa haluaisi asua, jos saisi vapaasti valita asuinpaikkansa ilman mitään rajoitteita tai edellytyksiä. Osuisiko valinta punaiseen tupaan ja perunamaahan, perinteiseen idylliin maaseudun rauhassa? Vai kenties kantakaupungin vanhaan kivilinnaan, jossa riittäisi huonekorkeutta ja leveitä ikkunalautoja? Löytyisikö kodikkain tunnelma 50-luvun rivitaloyhteisöstä tai vanhasta puutalokorttelista, vai kaipaisiko kuitenkin eniten modernin kivitalon selkeitä linjoja ja toimivaa tilanjakoa? Siinäpä pohdittavaa ja paljon houkuttelevia vaihtoehtoja.

Jotkut haaveilevat kodista persoonallisessa miljöössä. Vanha tehdasrakennus, myymälä tai vaikka meijeri voi antaa puitteet unelmien loft-asunnolle. Toiset taas arvostavat ennen kaikkea helppoutta; kompaktia kämppää ja näppärää sijaintia kaupungin ytimessä. Unelmakeittiön ikkunasta voi pilkottaa järvimaisema, tai yhtä lailla sieltä voi avautua laaja näköala kaupungin kattojen ylle. Vai toimisiko johtotähtenä rehevä ja satoisa puutarha, se kuuluisa toinen olohuone?

Oma unelmakotini ei osu yksiselitteisesti mihinkään edellämainittuun, vaan on luova sekoitus kaikkea. Vanha omakotitalo järven rannalla keskellä kaupunkia, natisevine lattioineen ja rehevine puutarhoineen, kuitenkin kivenheiton päässä suuren kaupungin mukavuuksista. Eipä ole tullut moista yhdistelmää vastaan, mutta aina on mukava haaveilla. Millainen on sinun unelmakotisi?

Kaikki kuvien asunnot ovat myynnissä nyt Turun Aktia Kiinteistönvälityksen sivuilla.

Kuvat Aktia

 

 

 

6.11.2013

Jaa sivu