Välittäjä tuntee asuntosi kuin omat taskunsa!

Asumista Aktian kanssa

Haluatko itsellesi luotettavan avun asuntosi myyntiin? Yhden henkilön, joka tietää kaiken tarvittavan, ja jolla on toimivat työkalut käytössään asunnon myyntiin? Jonkun, jolta saat nopeasti apua ja aina vastauksen, kun sitä tarvitset?

Meillä Aktiassa välittäjä on juuri sinua varten. Oma välittäjäsi varmistaa, että saat kaiken tarvittavan tiedon, työkalut ja osaamisen, jota tarvitaan asuntosi menestyksekkääseen myyntiin.

Mikä Oma välittäjä?

  1. Yksi ihminen, jolla on kaikki tarvittava tieto. Koska yksi henkilö vastaa asunnon koko myyntiprosessista, on hänellä kaikki tarvittava tieto asunnostasi. Hän osaa vastata ostajan kysymyksiin ja on apunasi koko myyntiprosessissa. Luottavasti ja turvallisesti.
  2. Yksi henkilö hoitaa kaiken alusta loppuun. Nykyään suuri osa tiedosta kootaan verkkoon ja sitä kautta asuntosi näkyy kaikille ostajaehdokkaille. Siksi välittäjien tekemää ristiinmyyntiä ei tarvita, vaan yksi välittäjä – joka tuntee myytävän kohteen hyvin – voi hoitaa kaiken alusta loppuun asti.
  3. Aina asiakkaan puolella. Oma välittäjäsi kertoo sinulle, mikä on paras vaihtoehto ja saat asiantuntevat ohjeet siitä, mikä missäkin tilanteessa on järkevää.
  4. Olet jatkuvasti ajan tasalla. Asunnon myynnissä tärkeää on luottamus. Siksi yksi ihminen hoitaa kaikki asuntosi myyntiin liittyvät asiat. Pidämme sinut jatkuvasti ajan tasalla myynnistä. Myös ostaja saa tarvitsemansa tiedot heti välittäjältä, joka tuntee kohteen.
  5. Pitkä kokemus käyttöösi. Aktia Kiintiestönvälityksellä on pitkä kokemus kiinteistöalalta, ja myyntiprosessimme ovat tarkkaan mietittyjä. Kaikki välittäjämme saavat yrityskeltä täyden taustatuen, koulutuksen ja työkalut käyttöönsä.


Toimistomme hyvä yhteishenki välittyy myös asiakkaillemme! :)

31.3.2015

Jaa sivu