Viikon poiminnat: Kaksi upeaa kotia Kaarinassa

Tänään esittelen kaksi tuoretta myyntikohdetta, joihin ihastuin ensisilmäyksellä! Molemmat ovat sattumalta Kaarinassa, mutta toinen on suuren suuri omakotitalo ja toinen kerrostaloneliö. Omakotitalo on ylellinen, tunnelmallinen ja kodikas, ja kerrostaloasunto taas lähes nakutettu minun makuuni lautalattioineen kaikkineen.

Otsikoita klikkaamalla pääset taas katsomaan kohteen tietoja syvemmin.

Omakotitalo Kaarina, 7h, 248 m² (695 000 €)

Tässä omakotitalossa on lämmin tunnelma. Vaikka talo on rakennettu vuonna 2006, siinä on silti vanhan puutalon tunnelmaa. Olohuoneen pönttöuuni luo viimeisen silauksen vanhahtavaan tunnelmaan yhdessä tuplalasiovien kanssa. Kaikki pintamateriaalit tapeteista parketeihin on ylellisen oloista, vähentämättä kuitenkaan kodikkuutta yhtään. Piha on suuri ja vehreä. Pihassa on myös piharakennus ja suojaisa terassi paljuineen.

Kerrostalo Kaarina, 4h, 98 m² (169 000 €)
Valloittava, sympaattinen koti upeine lautalattioineen. Lattiat on uusittu vuonna 2014, mutta ne ovat vanhalle silti uskolliset. Kerrostalo on rakennettu vuonna 1951, mikä näkyy esimerkiksi asunnon tyylikkäissä lasiovissa. Valoisa koti on aivan luonnon läheisyydessä. Olen erityisen onnellinen kodin vanhaa kunnioittavasta tyylistä. Vaikka kodissa on paljon vanhaa, myös modernia tyyliä on yhdistetty kotiin kivasti, esimerkiksi uudessa, vuonna 2010 remontoidussa keittiössä. HUOM! Asunnossa on näyttö ensi sunnuntaina 31.08. klo 16:30 - 17:00!

– Laura

29.8.2014

Jaa sivu