Niittymäenkuja 1

2-3h,kph,s,erill.wc, k, vh, lasitettu parveke (yj 3h+k+s)

Pinta-ala

71,5 m²

Myyntihinta

395 000,00 €

Velaton hinta

395 000,00 €

Sijainti

02200 Espoo

Tyyppi

kerrostalo

Kerros

5 / 5

Ihastuttavan valoisa ylimmän kerroksen iso kaksio myynnissä Niittykummussa!

Tämä upea koti on todellinen kruunun jalokivi, jonka helmenä on noin 18 m² lasitettu parveke. Parvekkeella voit nauttia avarista näkymistä ja ilta-auringosta rauhassa. Asunnon asumismukavuus on huipussaan: oma sauna, tilava kylpyhuone, vaatehuone ja erillinen wc tuovat arkeen luksusta.
Ruokailutila on suunniteltu viihtyisäksi, ja sinne mahtuu iso ruokapöytä, jonka ympärillä voit viettää mukavia hetkiä perheen ja ystävien kanssa. Huoneiston alkuperäinen pohjaratkaisu on omistajan toimesta muutettu => alun perin kolmio on nyt tilava kaksio. Nykyinen makuuhuone on kuitenkin kapeahko, joten sinne mahtuu vain kapea sänky.

Talo on valmistunut vuonna 2007 omalle tontille, ja siellä on hissi sekä esteetön kulku, joten arki sujuu vaivattomasti. Sijainti on erinomainen Niittykummussa, jossa kaikki palvelut ovat käden ulottuvilla. Metroasemalle on noin 1 km matka, ja läheiset kauppakeskukset Niitty, Iso Omena ja Ainoa tarjoavat monipuoliset ja laadukkaat ostosmahdollisuudet.
Tule ja ihastu tähän valoisaan ja avaraan kotiin, jossa kaikki on valmiina sinua varten!

TIll salu en pärla i Ängskulla !

Stor ljus tvårummare på översta våningen med cirka 18 m2:n inglasad balkong. Egen bastu, rymligt badrum med wc samt enskild wc. Lägenheten kan vid behov förändras till trerummare. Byggnadsår 2007, välskött husbolag. Boka din egen privatvisning !

Kyselyt ja esittelyt:
Förfrågningar och visningar:
Viveka Tverin, 050 560 7093
viveka.tverin@aktialkv.fi

Perustiedot

Tyyppi
kerrostalo
Omistusmuoto
oma
Velaton hinta
395 000,00 €
Myyntihinta
395 000,00 €
Neliöhinta
5 524,48 €
Rakennusvuosi
2007
Kuvaus
2-3h,kph,s,erill.wc, k, vh, lasitettu parveke (yj 3h+k+s)
Tilat ja varustelu
oma sauna, kaapeli-tv, parveke, hissi
Koko
kaksio
Pinta-ala
71,5 m²
Muu pinta-ala
0 m²
Kokonaispinta-ala
71,5 m²
Kerros
5
Yleiskunto
hyvä
Energialuokka
D2018

Kustannukset

Hoitovastike
343,20 €
Yhtiövastike yht.
343,20 €
Vesimaksu
25,00 €
Lisätietoa maksuista
autopaikan vuokra 28€/kk, autotallivuokra 31€/kk. YK 21.3.2024 Hallitukselle myönnetty valtuudet periä tai olla perimättä enintään kahden ( 2) kuukauden hoitovastikkeet.

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
2 469 m²
Tontin omistus
oma

Kohteen kuvaus

Tontin pinta-ala
2 469 m²
Tontin omistus
oma
Muuta
oma sauna, kaapeli-tv, parveke, hissi

Materiaalit, varusteet ja lämmitys

Rakennusmateriaali
betoni
Kattotyyppi
tasakatto
Kate
huopakate
Lämmitysjärjestelmä
kaukolämpö

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Espoon Pikku Apollo
Isännöinti
Fluxio Isännöinti Oy, Markku Laakso, 010 339 0533, www.fluxio.fi.
Vastuu kiinteistön hoidosta
huoltoyhtiö
Taloyhtiön tehdyt remontit
2024 Palovaroittimien vaihto, väestösuojan tarkastus ( Presto Oy), 2023 jätesäiliöiden maalaus,A-rapun IV-laitteen huolto, pelastussuun. uusiminen, asukkaan opas, julkisivujen kopojen j apienhalkemien tutkimus (Treuthardt Oy), 2022 istutusten ehostustoimet, ulkovalaisimien uusinta, parvekelasien tarkastus, ovipuhelinjärj. uusinta, B29 huoneistokorjaus, salaojien kuvaus ja tarkastus (Drainman Oy), 2021 pihakalusteiden maalaus, ilmanvaihtojärj. puhdistus ja säätö, lämmitysverkoston tasapainotus ja säätö, lämmitysverkon lämpöpumpun uusinta,käyttöveden lämmönvaihtimen uusinta, A2 huon. IV-puhaltimen uusinta, tulo- ja poistoilmanvaihtojärj. puhdistus ja säätö, hissihälytysten muutos (GSM), 2020 vesikatteiden kuntotarakastus (IcoPal Katto Oy), vesikatteiden huoltokunnostus, ikkunakarmien välipuitteiden kiinnitys, A18 kattovuodon korjaukset, huoneistokoht. laajakaistayhteyden nopeuden muutos 100M, 2019 piha-aidan maalaus ja kivithkakäytävän asfaltointi, A17 vesivahinkojen korjaus, A18 rakennusvirheen korjaus, jäteveden pysty- ja pohjaviemärien painehuuhtelu, rakennusaikaisen virheen korjaus, 10 v energiatodistuksen laadinta,2018 A1 huoneiston IV-puhaltimien uusinta, 2017 alapohjien läpivientien tiivistys,parvekkeiden kosteusvaurion korjaus, talotikkaat, kotihoidon avausjärj. B-portaan ulko-oveen, huoneistojen pesutilojen kopojen laattojen korjaus, pääsisäänkäyntiovien muuttaminen automaattitoimiviksi, 2016 salaojien, jäte- ja sadeveden piha- ja pohjavimärien painehuuhtelu, asukasoppaan laadinta, kuntoarvion laatiminen (Raksystem Oy)2015 parvekelasien huolto, 2014 pihan kalusteiden maalaus, ilmanvihtojärj. puhdistus ja säätö, sähkölämmityskaapelien asennus pystykouruihin, 2013 lämmitysjärj. paisunta-asrian uusinta ja järje. tasapainotus ja säätö, pelastussuun. uusinta
Taloyhtiöön suunnitellut remontit
YK 21.3.2024: Julkisivukorjausten kustannusarvio korjausten osalta on noin 10.000 euroa, jok apitää sisällään mm valvonnan ja turvallisuuskoordinaattorin kulut. Hallituksella valtuutus aloittaa korjaukset valitsemansa yrityksen kanssa. Korjaus tehdään yhtiön kassavaroin. t
Tontin omistus
oma

Keittiö

Seinämateriaali
kaakeli maalattu
Lattiamateriaali
parketti
Varustelu
mikroaaltouuni astianpesukone kiinteät valaisimet liesituuletin / suodatin
Liesi
induktio erillisuuni
Jääkaappi
jääkaappi/pakastin

Pesutilat

Seinämateriaali
kaakeli
Lattiamateriaali
laatta
Varustelu
pesukone pesukoneliitäntä wc-istuin suihku peilikaappi kiinteät valaisimet kylpyhuonekaapisto

WC:t

Seinämateriaali
kaakeli
Lattiamateriaali
laatta

Oleskelutilat

Seinämateriaali
maalattu
Lattiamateriaali
parketti

Makuuhuoneet

Lattiamateriaali
parketti

Muut tilat

Muut tilat
Eteinen Vaatehuone

Palvelut ja liikenneyhteydet

Liikenneyhteydet
erinomaiset

Ota yhteyttä välittäjään

Jaa sivu

Jatka selailua