Lotsgatan 19 A10

Suuri 2 h & k korkealla tasolla ja merinäköalalla

Pinta-ala

59,5 m²

Myyntihinta

349 500,00 €

Velaton hinta

349 500,00 €

Sijainti

22100 Mariehamn

Tyyppi

kerrostalo

Kerros

4 / 8

Panosta aarteeseen parhaalla mahdollisella paikalla, säihkyvien näkymien äärellä!

Löydä unelmakotisi merkittävästä maamerkistä Mariehamnin satamassa parhaalla mahdollisella paikalla. Ensimmäisellä rivillä Ahvenanmeren äärellä seisoo Ahvenanmaan korkein ja ylellisin kahdeksankerroksinen asuintalo, valmistunut joulukuussa 2023. Täällä myös sinulla, joka asut Ahvenanmaan ulkopuolella, on mahdollisuus ostaa unelmakotisi keskeltä Itämerta!

A10-asunto on valoisa kaksio neljännessä kerroksessa aamuauringolla ja kauniilla näkymillä suuresta noin 15 m2 terassista. Asuintila on älykkäästi jaettu, tarjoten säilytystilaa sekä eteisessä että makuuhuoneessa. Integroitu keittiö avautuu olohuoneeseen ja luo suuren ja ilmavan vaikutelman.

Laatu perustuu ekstravaganssiin ja tarjoaa jotain ylimääräistä, kuten lattiaviilennys, autonjakopalvelu (sähköauto), yöpymissviitti, räätälöidyt keittiöt integroiduilla kodinkoneilla, kattohuoneiston sauna, hienostunut aula ja valtavat ikkunat. Lisäksi täällä on tilavia yhteisiä tiloja ja lasitetut parvekkeet sekä pääsy 1000 neliömetrin maanalaiseen pysäköintihalliin - kaikki sijaitsee yhtiön omistamalla tontilla meren äärellä.

Uniikki tontti vaatii uniikin rakennuksen. Arkkitehti Micko Koskinen-Pahlman & Co on käyttänyt lukuisia tunteja projektin suunnitteluun. Kaikissa asunnoissa on upea näkymä talon erityisen timanttimuodon ansiosta. Rannan suuntaiset kulmat edustavat meren aaltoja. Suuret, lasitetut parvekkeet on integroitu julkisivuun ja ne tarjoavat lisätilaa ympärivuotiseen oleskeluun. Suuri painoarvo on asetettu viihtyisien yhteisten tilojen suunnitteluun.

Projektin toteuttamiseksi valittiin luotettavat ja kokeneet paikalliset yhteistyökumppanit. Rakennusurakoitsijana toimii Allbygg Ab, turvallinen toimija pitkällä kokemuksella ja monilla referenssihankkeilla. Arkkitehtina toimii MIRA Arkitektstudio Ab, jolla on laaja kokemus aiemmista projekteista alueella. RS-sopimus solmittiin Ålandsbankenin kanssa, ja konkurssiturvavakuutus otettiin Ålands Ömsesidiga Försäkringsbolagilta. Hankkeen aloitteentekijä on Lotsberget Ab.

Oletko kiinnostunut asumisesta yhdessä Ahvenanmaan upeimmista taloista? Ota yhteyttä meihin Aktia Kiinteistönvälityksessä, niin kerromme lisää.

Jos juuri tämä asunto ei ole aivan sinulle sopiva, voit tarkastella saatavilla olevien asuntojen ajankohtaista luetteloa kohdasta 'Vapaana' osoitteessa:
www.lotsberget.com

Perustiedot

Tyyppi
kerrostalo
Omistusmuoto
oma
Velaton hinta
349 500,00 €
Myyntihinta
349 500,00 €
Neliöhinta
4 672,46 €
Rakennusvuosi
2021
Kuvaus
Suuri 2 h & k korkealla tasolla ja merinäköalalla
Tilat ja varustelu
parveke, hissi, kuntotarkastusta ei ole tehty, oma sopimus, kosteusmittausta ei ole tehty
Koko
kaksio
Pinta-ala
59,5 m²
Muu pinta-ala
15,3 m²
Kokonaispinta-ala
74,8 m²
Kerros
4
Yleiskunto
uusi
Energialuokka
Ei lain edellyttämä energiatodistus

Kustannukset

Hoitovastike
163,30 €
Yhtiövastike yht.
163,30 €

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
1 371 m²
Tontin omistus
oma

Kohteen kuvaus

Tontin pinta-ala
1 371 m²
Tontin omistus
oma
Muuta
parveke, hissi, kuntotarkastusta ei ole tehty, oma sopimus, kosteusmittausta ei ole tehty

Materiaalit, varusteet ja lämmitys

Rakennusmateriaali
betoni
Lämmitysjärjestelmä
kaukolämpö muu

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Bostads Ab Fyren i Mariehamn
Vastuu kiinteistön hoidosta
huoltoyhtiö
Tontin omistus
oma

Ota yhteyttä välittäjään

Jaa sivu

Jatka selailua