Lotsgatan 19 A28

3 huonetta ja keittiö seitsemännessä kerroksessa upealla näköalalla

Pinta-ala

77,8 m²

Myyntihinta

479 500,00 €

Velaton hinta

479 500,00 €

Sijainti

22100 Mariehamn

Tyyppi

kerrostalo

Kerros

7 / 8

Panosta aarrekarttaan, joka tarjoaa kimaltelevia maisemia!

Löydä unelmakotisi merkittävästä maamerkistä Mariehamnin sataman suulla, jossa on parhaat mahdolliset merinäkymät ja länsisuuntaus. Ålandin korkein ja ylellisin kahdeksankerroksinen asuintalo rakennetaan parhaille paikoillean Ålanninmeren rannalle. Täällä sinulla, joka asut Ålandin ulkopuolella, on mahdollisuus ostaa unelmiesi koti keskellä Itämerta!

A28-asunto on valoisa ja korkealla sijaitseva 3 huoneen ja keittiön asunto (77,8 m2) rakennuksen luoteiskulmassa 7. kerroksessa. Noin 15 m2 suuruinen parveke avautuu länteen ja tarjoaa upeat näkymät merelle ja liikenteeseen Västerhamniin, auringonlaskun suuntaan. Asunnossa on kaksi tilavaa makuuhuonetta, valoisa ja avoin olohuone avokeittiöllä, jossa on integroidut laitteet, sekä tilava kylpyhuone.

Asunnossa on runsaasti säilytystilaa ja suuri vaatehuone.

BAB Fyrenin taso on jotain ekstraa ja tarjoaa jotain enemmän kuin tavallinen, kuten lattialämmitys, autonjakopalvelu (sähköauto), yöpyminen sviitissä, mittatilauskeittiöt integroiduilla laitteilla, kattosauna, ylellinen aula ja suuret ikkunapinnat. Täällä on myös tilavat yhteiset tilat ja lasitetut parvekkeet sekä pääsy 1000 neliömetrin maanalaisten pysäköintitilojen alueelle - kaikki meren äärellä sijaitsevassa yhtiön omaisuudessa.

Uniikki tontti vaatii uniikin rakennuksen. Arkkitehti Micko Koskinen-Pahlman & Co on viettänyt lukemattomia tunteja projektin suunnitteluun. Kaikissa asunnoissa on upeat näkymät talon erityisen timanttimuodon ansiosta. Fasadin kulmat rannikolle päin edustavat meren aaltoja. Suuret lasitetut parvekkeet on integroitu fasadiin ja tarjoavat lisätilaa ympärivuotiseen oleskeluun. Suuri painotus on asetettu viihtyisiin yhteisiin tiloihin.

Projektin toteuttamiseksi on huolella valittu hyvin tunnettuja ja kokeneita paikallisia yhteistyökumppaneita. Allbygg Ab, luotettava toimija pitkällä kokemuksella ja monilla referenssiprojekteilla, toimii rakennusurakoitsijana. MIRA Arkitektstudio Ab, jolla on laaja kokemus aiemmista hankkeista alueella. RS-sopimus on tehty Ålandsbankenin kanssa, joka myös säilyttää turvallisuusasiakirjat. Konkurssivakuutus on otettu Ålands Ömsesidiga Försäkringsbolagin kanssa. Hankkeen aloittaja on Lotsberget Ab.

Oletko kiinnostunut asumisesta Ålandin upeimmassa talossa? Ota yhteyttä meihin Aktia Kiinteistönvälityksessä, niin kerromme lisää.

Jos juuri tämä asunto ei ole täysin sopiva sinulle, voit tarkastella saatavilla olevien asuntojen ajankohtaista luetteloa "Lediga"-välilehdellä osoitteessa:
www.lotsberget.com

Perustiedot

Tyyppi
kerrostalo
Omistusmuoto
oma
Velaton hinta
479 500,00 €
Myyntihinta
479 500,00 €
Neliöhinta
5 139,34 €
Rakennusvuosi
2021
Kuvaus
3 huonetta ja keittiö seitsemännessä kerroksessa upealla näköalalla
Tilat ja varustelu
parveke, hissi, kuntotarkastusta ei ole tehty, oma sopimus, kosteusmittausta ei ole tehty
Koko
kolmio
Pinta-ala
77,8 m²
Muu pinta-ala
15,5 m²
Kokonaispinta-ala
93,3 m²
Kerros
7
Yleiskunto
uusi
Energialuokka
Ei lain edellyttämä energiatodistus

Kustannukset

Hoitovastike
213,95 €
Yhtiövastike yht.
213,95 €

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
1 371 m²
Tontin omistus
oma

Kohteen kuvaus

Tontin pinta-ala
1 371 m²
Tontin omistus
oma
Muuta
parveke, hissi, kuntotarkastusta ei ole tehty, oma sopimus, kosteusmittausta ei ole tehty

Materiaalit, varusteet ja lämmitys

Rakennusmateriaali
betoni
Lämmitysjärjestelmä
kaukolämpö muu

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Bostads Ab Fyren i Mariehamn
Vastuu kiinteistön hoidosta
huoltoyhtiö
Tontin omistus
oma

Ota yhteyttä välittäjään

Jaa sivu

Jatka selailua