Pietarsaari

Kiinteistönvälitys Pietarsaari


Aktia LKV tarjoaa asiantuntevaa asunnon- ja kiinteistönvälitystä Pietarsaaressa. Olitpa sitten myymässä tai ostamassa kotia ydinkeskustasta tai viehättävältä puutarhatontilta, autamme kaikissa kiinteistön ja asunnon myyntiin ja ostamiseen liittyvissä asioissa.


Toteuta haaveesi unelmiesi kodista Aktia LKV:n ammattilaisten kanssa. Alati kasvavasta asunto- ja kiinteistötarjonnastamme löytyy varmasti jokaiselle jotain. Oletpa myymässä tai ostamassa asuntoa, ota rohkeasti yhteyttä kiinteistönvälittäjiimme Pietarsaaressa.


Lyhyesti Pietarsaaren toimistosta


Asuntokauppa on yksi elämäsi suurimmista ja hauskimmista kaupoista. Haluamme varmistaa, että kaikki sujuu vaivattomasti, kun myyt vanhan asuntosi ja ostat uuden kodin.


Välitämme koteja Pietarsaaressa ja sen lähialueilla, kuten Pedersöressä, Luodossa, Uudessakarlepyyssä, Kruunupyyssä, Kokkolassa ja Oravaisissa.


Ota yhteyttä ja kerro, minkälaisessa kodissa ja asuinympäristössä haluat asua, niin autamme sinua löytämään etsimäsi. Kun pohdit asuntosi myyntiä, pyydä meidät ilmaiselle arviointikäynnille. Tehdään yhdessä toiveidesi mukainen myyntisuunnitelma.

Katso konttorimme kaikki kohteet

Lähetä yhteydenottopyyntö

Kohteet myynnissä