Pietarsaari

Kiinteistönvälitys - Pietarsaari

Aktia LKV tarjoaa asiantuntevaa asunnon- ja kiinteistönvälitystä Pietarsaaressa. Olit sitten kauppaamassa kotia ydinkeskustasta tai ihanalta puutarhatontilta, autamme kaikissa kiinteistön myyntiin ja ostamiseen liittyvissä asioissa.

Aktia LKV Pietarsaari auttaa talon ostajia löytämään unelmakotinsa. Jatkuvasti kasvavasta asuntojen ja kiinteistöjen tarjonnastamme löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Jos olet myymässä tai ostamassa kiinteistöä, ota rohkeasti yhteyttä Pietarsaaren Aktia LKV-toimistoon.

Lyhyesti Pietarsaaren toimistosta

Asuntokauppa on yksi elämäsi suurimmista ja hauskimmista kaupoista. Haluamme varmistaa, että kaikki sujuu, kun myyt vanhan asuntosi ja ostat uuden kodin.

Välitämme koteja Pietarsaaressa ja sen lähialueilla, kuten Pedersöressä, Luodossa, Uudessakarlepyyssä, Kruunupyyssä, Kokkolassa ja Oravaisissa.

Ota yhteyttä ja kerro, millaisesta kodista ja asuinpaikasta olet kiinnostunut, niin autamme sinua löytämään etsimäsi. Kun pohdit asuntosi myyntiä, ota meihin yhteyttä. Teemme mielellämme ilmaisen arviointikäynnin. Samalla voimme keskustella parhaasta mahdollisesta myyntitavasta.

Katso konttorimme kaikki kohteet

Lähetä yhteydenottopyyntö

Kohteet myynnissä