Porvoo

Asunnon- ja kiinteistönvälitystä Porvoossa


Aktia LKV tarjoaa ystävällistä kiinteistönvälitystä Porvoossa. Olitpa sitten myymässä tai ostamassa kotia keskustasta tai puistoon rajoittuvalta viehättävältä tontilta, autamme kaikissa kiinteistön ja asunnon myyntiin ja ostamiseen liittyvissä asioissa.


Toteuta haaveesi unelmiesi kodista Aktia LKV:n ammattilaisten kanssa. Alati kasvavasta asunto- ja kiinteistötarjonnastamme löytyy varmasti jokaiselle jotain. Oletpa myymässä tai ostamassa asuntoa, ota rohkeasti yhteyttä kiinteistönvälittäjiimme Porvoossa.


Lyhyesti Porvoon toimistosta


Unelmasi voivat toteutua! Kun suunnittelet muuttoa nykyisestä kodistasi vaikkapa puuhuvilaan Porvoon vanhaan kaupunkiin, ota meidät avuksesi! Me porvoolaiset välitystyön osaajat otamme haaveesi uudesta kodista omaksemme. Autamme sinua vankalla kokemuksellamme ja ammattitaidollamme toteuttamaan unelmasi suunnittelemassasi aikataulussa ja haluamallasi tavalla. Olemme myynnin ammattilaisia, ja pitkä kokemuksemme välitysalalta antaa meille varmuutta selvittää vaativatkin asunnon myynnin haasteet.


Meillä on usein ollut ilo olla asiakkaidemme apuna asunnonvaihdoissa sukupolvesta toiseen. Olemme ylpeitä meille osoitetusta luottamuksesta ja haluamme olla sen arvoisia jatkossakin. Olemme mukanasi kodinvaihdon monissa vaiheissa – ensimmäisestä asuntohaaveesta aina siihen asti, kun levität matot uuden kotisi lattialle.

Katso konttorimme kaikki kohteet

Lähetä yhteydenottopyyntö

Kohteet myynnissä