Porvoo

Asunnon- ja kiinteistönvälitystä Porvoossa

Aktia LKV tarjoaa ystävällistä kiinteistönvälitystä Porvoossa. Olit sitten myymässä tai ostamassa kotia keskustan ytimestä tai ihanalta puistoon rajoittuvalta tontilta, auttaa Aktia LKV kaikissa asunnon tai kiinteistön myyntiin ja ostamiseen liittyvissä asioissa.

Aktia LKV Porvoo auttaa asunnon ja kiinteistön ostajia löytämään unelmakotinsa. Alati kasvavasta asuntojen ja kiinteistöjen tarjonnastamme löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Jos olet ostamassa tai myymässä kiinteistöä, ota rohkeasti yhteyttä Porvoon Aktia LKV-toimistoon.

Lyhyesti Porvoon toimistosta

Unelmasi voivat toteutua! Kun suunnittelet muuttoa nykyisestä kodistasi vaikkapa puuhuvilaan Porvoon vanhassa kaupungissa, ota meidät avuksesi! Me porvoolaiset välitystyön osaajat otamme asunnonvaihtosuunnitelmasi omaksemme. Autamme sinua vankalla kokemuksellamme ja ammattitaidollamme toteuttamaan haaveesi haluamassasi aikataulussa ja suunnittelemallasi tavalla. Olemme myynnin ammattilaisia, ja pitkä kokemuksemme välitysalalta antaa meille varmuutta selvittää vaativatkin haasteet asunnon myynnissä.

Meillä on usein ollut ilo olla asiakkaidemme apuna asunnonvaihdoissa sukupolvesta toiseen. Olemme ylpeitä meille osoitetusta luottamuksesta ja haluamme olla sen arvoisia jatkossakin. Olemme mukanasi kodinvaihdon monissa vaiheissa – ensimmäisestä asuntohaaveesta aina siihen asti, kun levität matot uuden kotisi lattialle.

Katso konttorimme kaikki kohteet

Lähetä yhteydenottopyyntö

Kohteet myynnissä