Kiitos ihanat asiakkaat!

Hsalo12

Viime vuoden asiakastyytyväisyystutkimuksemme tuloksia on ollut ilo lukea. Olemme kiitollisia mahtavista asiakkaistamme, joiden kanssa saamme tehdä erinomaisia asuntokauppoja. Aktia Kiinteistönvälitys sai hyvää palautetta etenkin asiantuntevuudesta, tunnollisuudesta, tehokkuudesta ja ystävällisestä palvelusta.

Kysyimme asiakkailtamme, kuinka todennäköisesti he suosittelisivat palvelujamme eteenpäin. Vastauksien perusteella saimme asuntonsa kauttamme myyneiltä viime vuonna NPS-indeksiluvun 81. NPS-asteikolla tulos voi sijoittua välille -100 ja +100, joten tulos on erittäin hyvä.

Aktia Kiinteistönvälitys on panostanut yhä parempaan palveluun ja jouhevampaan myyntiprosessiin. Välityspalkkiomme ovat kilpailukykyiset ja välittäjämme ammattitaitoisia. Tämä näkyy myös tuloksissa, sillä indeksiluku oli vielä parempi kuin edellisvuonna.

Alansa ammattilaisina välittäjämme pitävät huolen myyntiprosessin sujuvuudesta. Tunnemme asuntomarkkinat läpikotaisin ja kaksikielisyytemme ansiosta tarjoamme palvelua sekä suomeksi että ruotsiksi. Vahvuuksiamme ovat henkilökohtainen palvelu, paikallinen osaaminen, ammattikuvaajat ja tarjoamamme apu lakiasioissa. Päivitämme osaamistamme jatkuvasti, joten asiakkaamme saavat aina ajankohtaisinta tietoa asuntomarkkinoista.

Asiakkaiden palautetta Aktia Kiinteistönvälityksestä

Kyselyn yhteydessä pyysimme asiakkailtamme avoimia kommentteja välityskokemuksesta. Vastauksissa korostuvat välittäjiemme ammattitaito.

  • ”Koko myyntiprosessi sujui hyvässä hengessä ja välittömässä ilmapiirissä. Asialista tuli käytyä läpi asiallisesti, tunnollisesti ja asiantuntemuksella.”
  • ”Erinomaista ja ammattitaidolla suoritettua kaupankäyntiä.”
  • ”Välittäjä hoiti myyntitoimeksiannon alusta loppuun mallikkaasti ja piti meidät ajan tasalla koko prosessin ajan.”
  • “Försäljningen sköttes professionellt och bra.”

Asiakkaamme arvostivat ammattitaidon lisäksi saamaansa ystävällistä palvelua, ja olivat tyytyväisiä kilpailukykyiseen välityspalkkioon.

  • ”Ystävällinen, asiantunteva ja kokonaisvaltainen palvelu. Varsin kilpailukykyinen välityspalkkio.”
  • ”Tehokasta ja ystävällistä palvelua”
  • ”Välittäjän ystävällisyys ja asiantuntevuus antoivat luotettavan vaikutuksen.”

Myös välittäjiemme vahva paikallisosaaminen ja tehokkuus saivat kiitosta asiakkailta.

  • ”Snabb, effektiv och stor kunskap och kännedom om området. Visste vad man kan begära och gjorde en fin beskrivning om försäljningsobjektet när bostaden var till salu.”
  • “Proffsig, trevlig och saklig förmedlare.”
  • “Saklig, effektiv och kommunikativ.”

Kiitos asiakkaillemme! Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin.

Lue blogistamme, miksi kannattaa valita kiinteistönvälittäjä

Tutustu kiinteistönvälittäjiimme

18.2.2019

Jaa sivu