Stort tack till våra härliga kunder!

Hsalo12

Det har varit ett nöje att läsa resultaten från förra årets kundundersökning. Vi är tacksamma över våra fantastiska kunder, som vi har fått göra enastående bostadsaffärer med. Aktia Fastighetsförmedling fick positiv feedback speciellt för sin sakkunnighet, noggrannhet, effektivitet och vänlig service.

Vi frågade våra kunder hur sannolikt de skulle rekommendera våra tjänster till sina vänner och bekanta. Resultatet på frågan, bland dem som sålt sin bostad via oss, blev NPS-index 81. NPS-skalan går från -100 till +100 så resultatet är utmärkt!

Aktia Fastighetsförmedling har satsat på ge ännu bättre service och skapa en ännu smidigare försäljningsprocess. Våra mäklare är professionella och förmedlingsprovisionen är konkurrenskraftig. Det märks också i resultatet då NPS-indexet är högre än året innan.

Som experter på bostads- och fastighetsförmedling ser våra mäklare till att försäljningsprocessen löper smidigt. Vi känner till marknaden som våra egna fickor och som tvåspråkigt företag kan vi betjäna våra kunder på både finska och svenska. Våra styrkor är personlig service, bilder tagna av proffsfotografer och att vi erbjuder stöd i juridiska frågor. Vi uppdaterar vår sakkunnighet kontinuerligt så att våra kunder kan lita på att de får aktuell information om bostadsmarknaden.

Respons åt Aktia Fastighetsförmedling

I undersökningen bad vi våra kunder öppet skriva om sina erfarenheter om förmedlingen. I svaren betonades speciellt mäklarnas sakkunnighet.

  • ”Koko myyntiprosessi sujui hyvässä hengessä ja välittömässä ilmapiirissä. Asialista tuli käytyä läpi asiallisesti, tunnollisesti ja asiantuntemuksella.”
  • ”Erinomaista ja ammattitaidolla suoritettua kaupankäyntiä.”
  • ”Välittäjä hoiti myyntitoimeksiannon alusta loppuun mallikkaasti ja piti meidät ajan tasalla koko prosessin ajan.”
  • “Försäljningen sköttes professionellt och bra.”

Våra kunder uppskattade förutom vår expertis även den vänliga betjäningen och var nöjda med den konkurrenskraftiga förmedlingsprovisionen.

  • ”Ystävällinen, asiantunteva ja kokonaisvaltainen palvelu. Varsin kilpailukykyinen välityspalkkio.”
  • ”Tehokasta ja ystävällistä palvelua”
  • ”Välittäjän ystävällisyys ja asiantuntevuus antoivat luotettavan vaikutuksen.”

Även den starka lokalkännedomen och effektiviteten hos mäklarna fick stort tack av våra kunder.

  • ”Snabb, effektiv och stor kunskap och kännedom om området. Visste vad man kan begära och gjorde en fin beskrivning om försäljningsobjektet när bostaden var till salu.”
  • “Proffsig, trevlig och saklig förmedlare.”
  • “Saklig, effektiv och kommunikativ.”

Ett stort tack till alla våra kunder!

Läs varför det lönar sig att anlita en mäklare

Bekanta dig med våra mäklare

18 feb. 2019

Dela sidan