Daniel Hasselström

Meistä enemmän

Dante

Välittäjämme Helsingissä

Miten päädyit välittäjäksi?

Olen aina ollut kiinnostunut asunnoista ja selaillut Oikotietä päivittäin, joten välittäjänä olen unelma-ammatissani. Opiskelen tällä hetkellä viimeistä vuotta Hankenissa markkinointi pääaineenani ja valmistun tulevana kesänä.

Tämä on mahdollisuuteni päästä kunnolla kiinni välitysalaan ja aloittaa urani Aktia LKVllä.

Mitkä ominaisuudet ovat sinusta olennaisia välittäjän työssä?

On tärkeää ymmärtää asiakkaiden tarpeet ja auttaa heitä löytämään mahdollisimman hyvä lopputulos. Ihmistuntemus sekä kyky hinnoitella asunnot oikealle tasolle ovat myös todella tärkeitä ominaisuuksia tässä ammatissa. 

Onko sinulla tällä hetkellä markkinoilla (tai tulossa markkinoille) kohdetta, jota ei kannata jättää näkemättä?

Lauttasaarentie 47:ssä sijaitseva 27 m2 yksiö, neljännessä kerroksessa hissitalossa. Ikkunoista näkyy meri ja suunta on pohjoiseen. Aivan huippu sijainti. Tämä kohde on loistava ensimmäiseksi asunnoksi tai investoinniksi.

Onko työssäsi tapahtunut jotain jännittävää, hauskaa tai opettavaista? Jotain erityistä, josta haluaisit kertoa?

Ensimmäinen työtehtäväni Aktia Kiinteistönvälityksen palveluksessa oli Lauttasaaressa sijaitsevan vuokrauskohteen parissa työskentely. Tämä kolmio olikin äärimmäisen suosittu, sillä sain yli 70 viestiä siitä kiinnostuneilta asiakkailta – työtä oli siis runsaasti. Opin kuitenkin tuosta keikasta todella paljon ja pääsin sen kautta hyvin työnkuvaani sisään.

Mitkä taitosi ja/tai aikaisemmat kokemuksesi auttavat sinua välittäjänä toimimisessa?

Yhteistyötaitoni sekä kykyni toimia omatoimisesti ovat seikkoja, jotka ovat auttaneet minua paljon. Lisäksi aiemmat työkokemukset, joissa olen oppinut toimimaan paineen alla sekä hallitsemaan stressiä, ovat myös avuksi. Investointipankissa työskennellessäni opin palvelemaan asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla ja laittamaan asiakkaiden tarpeet aina etusijalle.

Parasta työssäsi?

Työssäni parasta on mielenkiintoisten asuntojen ja tilojen näkeminen. On myös mukavaa, että työtehtävät ovat vaihtelevia. Lisäksi pidän siitä, että saan työni kautta tavata päivittäin uusia, mukavia ihmisiä.

Miten kuvailisit itseäsi välittäjänä?

Olen positiivinen, iloinen ja rauhallinen. Persoonana olen rehellinen, lojaali ja pyrin aina siihen, että kuuntelen asiakkaan toiveita sekä tarpeita.

Myyt unelmakoteja muille, mutta millainen olisi oma unelma-asuntosi?

Sanoisin, että unelmakotini olisi vanha omakotitalo rauhallisessa miljöössä Helsingin ulkopuolella, mutta kuitenkin sellaisella alueella josta olisi nopeat liikenneyhteydet Helsingin keskustaan. Unelmani olisi uusia ja saneerata vanhan puutalo – tai sitten rakentaisin alusta alkaen oman unelmakotini.

Kuinka rentoudut vapaa-ajalla?

Rentoudun parhaiten mökillämme Porvoon saaristossa sekä kavereideni kanssa aikaa viettäen. Tykkään matkustelusta ja rakastan koiria.

Vakituisesti harrastan kahta lajia: talvisin pelaan squashia, kesäisin taas suuntaan golfkentille.

Loppusanoja tai -vinkkejä?

Haluaisin sanoa, että mikäli siellä ruudun toisella puolella on joku, joka pohtii välittäjäksi ryhtymistä niin voin ehdottomasti suositella tätä työtä! Työtehtävät ovat monipuolisia sekä vaihtelevia ja jokainen päivä on erilainen. Mikäli olet sosiaalinen ihminen ja omaat aitoa kiinnostusta asuntoihin on tämä työ sinulle hyvä valinta.

Välittäjänä saa päivittäin tavata paljon ihmisiä sekä nähdä ja tutustua moniin kiinnostaviin kohteisiin. Tylsää ei tule ja mikään päivä ei ole samanlainen.

DANIEL HASSELSTRÖM
daniel.hasselstrom@aktialkv.fi
050 5707 846

28.2.2023

Jaa sivu