Inspiroivat kodit - Puistokatu 3

Lifestyle blogi

Puistokatu 3

Astu sisään ja inspiroidu tästä tyylikkäästä ja edustavasta kodista Ullanlinnan sydämessä.


Puistokatu 3, Helsinki
Kerrostalo 5h, k, parveke 148,5 m2

Tämän upean kodin valoisuus ja laadukkaat materiaalit ihastuttavat heti sisään astuessa. Olohuoneen isoista ikkunoista avautuu kauniit puistonäkymät Kaivopuistoon. Täällä asut kivenheiton päässä merestä ja Helsingin ydinkeskustan välittömässä läheisyydessä.

Oleskelutilan ehdoton keskipiste on takka, joka tuo huoneistoon lämpöä ja tunnelmaa. Takkatulesta voit nauttia sekä ruokapöydän äärellä että sohvalla istuessa. 

Huoneisto tarjoaa ihanasti tilan tuntua sekä avarat ja viihtyisät oleskelutilat. Kullanväriset verhot kehystävät vaalean ja raikkaan tilan.

Olohuoneen yhteydessä on ruokasali, johon mahtuu isompikin illallisseurue herkuttelemaan.

Klassiset rottinkituolit toimivat pehmeänä vastapainona marmoripinnoille.
Ajatonta klassisuutta moderneilla mausteilla!

Kukat eivät toimi ainoastaan väripilkkuna kotona, vaan myös kauniina sisustuselementteinä ja auttavat pitämään sisäilman raikkaana.

Kodin kylpyhuoneet huokuvat tyylikkyyttä ja ylellisyyttä. Marmori on ajaton, klassinen materiaali, ja tuo upeasti kylpyhuoneeseen ripaus ylellistä kylpylätunnelmaa.

Maanläheiset värit ja pehmeät materiaalit luovat harmonisen tunnelman tähän makuuhuoneeseen. 

Beigen eri sävyt ovat elegantit ja sopivat hyvin muiden sävyjen kanssa. Tässä makuuhuoneessa on tyyni tunnelma jossa voi rentoutua ja kerätä energiaa.

Antonia Blechingberg

Antonia Blechingberg

11.10.2019

Jaa sivu