Marcus Sjöholm

Meistä enemmän

M Arcus vaaka

Välittäjämme Porvoon alueella


1. Miten päädyit välittäjäksi?

  Välittäjän ammatti on ehkä hieman verissäni sillä isäni oli välittäjä-yrittäjä. Tosin ennen välittäjän uraani toimin ensin pitkään rakennusteollisuudessa, myynnin ja myyntijohtajan tehtävissä. LKV-oikeuteni sain tosin jo paljon aikaisemmin, vuonna 1991.

  2. Mitkä ovat, sinusta, tärkeimmät ominaisuudet onnistua välittäjänä?

   Kyky hahmottaa kokonaisuuksia, ihmistuntemus sekä taitohinnoitella kohteet oikein.


   3. Onko sinulla tällä hetkellä markkinoilla (tai tulossa) kohde mikä ei kannata missata? 

     Rauhankatu 15 C:n kohde Porvoossa. Kyseessä on empire-ajan erillistalo, noin 300 metrin päässä Porvoon torista. Sekä upea Koddarviikintiellä omakotitalo rauhallisella alueella! 

     4. Onko töissäsi tapahtunut jotain jännittävää, hauskaa tai opettavaa mitä haluaisit jakaa?

      Kerran saavuin asiakkaideni kanssa samanaikaisesti erään kohteen esittelyyn ja heti sisään astuessamme minulle tuli olo, ettei kaikki ollut ihan kohdallaan. Pyysin asiakkaita odottamaan eteisessä ja menin peremmälle asuntoon tarkistamaan tilanteen. Makuuhuoneesta löysin nuoren parin, joka oli parhaillaan kiireisenä ja naamat punaisina pukemassa vaatteita päälleen. Nuoren naisen isä ei ollut informoinut tytärtään tulevasta esittelystä… Tämän kokemuksen jälkeen olen AINA soittanut ovikelloa ennen kuin astun sisään kohteeseen. 


      5. Mikä parasta työssäsi?

       Tyytyväiset asiakkaat, jotka suosittelevat minua eteenpäin. Olen etuoikeutettu, sillä suurin osa toimeksiannoistani tulee juurikin asiakassuositusten kautta!


       6. Mitkä ominaisuudet ovat sinusta olennaisia välittäjän työssä?

        Sanoilla ”straight forward” eli avoin sekä suorasukainen.

        7. Myyt unelma asuntoja, mikä on oma unelmakohde minkä haluaisit ostaa?

        En ole perinteinen ”mökki-ihminen”, vaikka olemmekin parhaillaan etsimässä mökkiä perheelleni. (vinkki työkavereille!) ;) Unelmakohteeni on paremminkin pysyvään asumiseen sopiva hirsivilla merenrannalla.

        8. Miten rentoudut vapaa-ajalla?

        Moottoripyöräilen ja nautin matkustamisesta. Viime aikoina olen myös innostunut luonnossa vaeltamisesta. Veneileminen taas on viime aikoina jäänyt, ajanpuutteen vuoksi. 

        9. Omia loppusanoja tai vinkkejä?

        Kohtele ja palvele asiakkaitasi hyvin eli siten, kuten toivoisit itseäsi kohdeltavan asiakkaana. Muista kuitenkin myös olla oma itsesi! Lisäksi: se, että on hyvä välittäjä ei tarkoita, että sinun tulisi tehdä töitä vuorokauden ympäri, seitsemän päivää viikossa.

        MARCUS SJÖHOLM
        marcus.sjoholm@aktialkv.fi
        050 314 0102

         14.10.2022

         Jaa sivu