Ninni Tast

Meistä enemmän

Ninni Tast Skuren

Vuokravälittäjämme Pietarsaaressa

Miten päädyit välittäjäksi?
Kiinteistöalalla työskentely oli jo pitkään pyörinyt ajatuksissani. Tutustuessani Aktian tiimiin parisen vuotta sitten, osoitin
kiinnostukseni alaa kohtaan noin tuhansilla uteliailla kysymyksillä. Sille tielle jäin ja nykyään hoidan Pietarsaaren alueen vuokravälitystä.

Mitkä ovat, sinusta, tärkeimmät ominaisuudet onnistua välittäjänä?
Rehellisyydellä, aidolla ystävällisyydellä ja kärsivällisyydellä pääsee pitkälle.


Onko töissäsi tapahtunut jotain jännittävää, hauskaa tai opettavaa mitä haluaisit jakaa?
Eräs iloinen muisto liittyy siihen kun sain itse hankkimani toimeksiannon kautta tulleen ensimmäisen vuokrauskohteeni. Kohteelle löytyi jo saman päivän aikana vuokralainen.


Mikä on parasta työssäsi?
Parasta työssäni ovat ihmiskohtaamiset, arjen vaihtelevuus sekä mahdollisuus kehittyä sekä työssään että ihmisenä. Lisäksi kollegani ovat yksi hieno puoli työssä: me tuemme toisiamme niin työasioissa kuin arkielämässäkin.


Mitkä ominaisuudet ovat sinusta olennaisia välittäjän työssä?
Kuten kaikissa asioissa, asenne on kaiken A ja O. Hyvä kokemuspohja erilaisista ihmiskohtaamisista on myös avuksi.


Mitä antaa sinulle energiaa töissäsi? Mitä antaa sinulle driveä töissäsi?
Ratkaisujen löytäminen sekä toimeksiantajalle että vuokralaiselle on energisoivaa. Lisäksi se, että opin tuntemaan Pietarsaarta paremmin vuokrakohteiden kautta on sekä mielenkiintoista että jännittävää.


Miten kuvailisti tyylisi välittäjänä?
Tyyliäni vuokravälittäjänä voisi kuvailla tehokkaaksi ja käytännönläheiseksi. Kuuntelen tarkasti toimeksiantajaani sekä sidosryhmää. Mikäli kysymyksiä ilmenee, otan aina asioista selvää ja vastaan kysymyksiin.


Myyt unelma asuntoja, mikä on oma unelmakohde minkä haluaisit ostaa?
Tänä kesänä löysin unelmien kotini, valoisan ja kauniin kolmion Pietarsaaresta. Myöhemmin elämässäni näen itseni vanhassa mökissä, Pietarsaaren Skatassa.

Mitkä ovat 3 tavallisimmat asuntokriteerit? 
Vuokramarkkinoilla sijainti on kaikista tärkein ominaisuus. Toki vuokra ja kunto ovat myös keskeisiä asioita.

Miltä luulet markkinan näyttävän lähitulevaisuudessa (tulevina 6 kk)
Vuokramarkkinoilla tulee luultavasti aina olemaan kysyntää, sillä opiskelijat sekä erilaiset elämäntilanteet mahdollistavat vuokra-asuntojen tarpeen. Kaikki tarvitsevat kotia.


Miten asunnonvälitys toimii muun elämän kanssa – perhe, lapset, vapaa aika.
Arkisin rentoudun, vietän aikaa siskoni lasten kanssa ja luen kirjoja - mieluiten Ellen Strömbergiä, Mikael Niemeä tai Markus Sköldiä. Viikonloppuisin ohjaan nuorisotoimintaa Kruunupyyssa. Nuorisotyö on todella antoisaa.


Omia loppusanoja tai vinkkejä?
Kiinteistönvälitys on kiinnostava ja kehittävä ala! Itse odotan tulevaisuudelta innolla LVV-tittelin saamista sekä – sen ajan koittaessa – myös LKV-nimikettä.

NINNI TAST
ninni.tast@aktialkv.fi
040 195 1862

5.10.2022

Jaa sivu