Ninni Tast

Mer om oss

Ninni Tast Skuren

Vår hyresförmedlare i Jakobstad


1.
Hur kommer det sig att du blev mäklare?
Det har varit i mina tankar att en dag prova på fastighetsbranschen. Så när jag blev bekant med teamet för knappa två år sedan fick de utstå många nyfikna frågor och funderingar av mig. På den vägen blev jag en del av teamet som hyresrepresentant i Jakobstad.


2. Vilka är de viktigaste egenskaperna för att lyckas som mäklare, enligt dig?
Med ärlighet, genuin vänlighet och tålamod kommer man långt.


3. Har du något roligt / minnesvärt / lärorikt minne från din tid som mäklare?
Ett roligt minne är det första hyresobjektet jag tog in på egen hand, och blev uthyrd samma dag. Det var så roligt att bägge parterna var nöjda och kom bra överens. Det var verkligen en trevlig start för mig.


4. Vad är det bästa med ditt jobb?
Det bästa med mitt jobb som hyres representant är människomöten, omväxlingen i vardagen och möjligheten att utvecklas både i arbetet och som människa. Sedan mina kollegor, vi stöder varandra i både jobbet och livet.


5. Vilka egenskaper tror du man behöver för att bli en skicklig mäklare?
Jag tror man kan ha nytta av livserfarenhet och vanan att möta olika sorters människor och situationer. Inställningen är, som med allt, A och O.


6. Vad är det som driver dig i ditt arbete?
Att hitta lösningar för både uppdragsgivaren och hyresgästen driver mig. Att få bekanta mig med olika hyresobjekt och lära känna Jakobstad är också intressant och spännande.


7. Hur skulle du beskriva din stil som mäklare?
Som hyresrepresentant skulle jag beskriva mig som väldigt ”hands on” och effektiv. Jag lyssnar på uppdragsgivaren och intressenterna. Finns det frågetecken löser jag det och tar reda på.


8. Du säljer drömboenden, vilket är ditt eget drömobjekt att köpa?
Nu i somras hittade jag mitt drömhem. En ljus och härlig trea i Jakobstad. Senare i livet ser jag mig i en äldre stuga i Skata i Jakobstad.


9. Vilka är dom vanligaste topp 3 bostadskriterierna enligt dig? (Tex läget / remppan gjorda / nära skolor etc)
På hyres är det läget, hyran, skicket.


10. Hur tror du personligen att marknaden kommer se ut de kommande sex månaderna?
Det kommer nog alltid att finnas efterfrågan på hyresbostäder tack vare studeranden och även på grund av olika livsskeden. Man måste ha någonstans att bo.


11. Vad sysslar du helst med på fritiden?
På vardagarna kopplar jag av, spenderar tid med mina syskonbarn som bor i närheten och läser, gärna böcker av Ellen Strömberg, Mikael Niemi och Markus Sköld. På veckosluten är jag är med och leder ungdomslokalen i Kronoby. Ungdomsarbete känns mycket givande.


12. Något avrundande ord och tips från dig?
Spännande och utvecklande bransch!
I framtiden ser jag framemot att erhålla AHM titeln och även AFM när den tiden är kommen. Hyresförmedling känns som en bra start i fastighetsbranschen för mig.


NINNI TAST
ninni.tast@aktialkv.fi
040 195 1862

5 okt. 2022

Dela sidan