Onko asunnon myynti ajankohtaista?

Asumista Aktian kanssa

Aktia Kiinteistonvalitys Img 010

Välittäjämme on täällä juuri sinua varten. Hän varmistaa, että saat kaiken tarvittavan tiedon, työkalut ja osaamisen, jota tarvitaan asuntosi menestyksekkääseen myyntiin. Kun annat asuntosi meille myyntiin apunasi on koko prosessin ajan nimetty, henkilökohtainen välittäjä. Näin myyminen on sinulle mahdollisimman helppoa!

Näin myymme asuntosi

  • Tehdään yhdessä myyntisuunnitelma, jossa käydään läpi markkinatilanne, alueen hintataso, kohteen vahvuudet ja heikkoudet sekä myyntiprosessin eteneminen. Sovimme myös kanssasi, näytetäänkö kohdetta yleisesittelyssä, yksityisesittelyssä vai sekä että. Olemme säännöllisesti yhteydessä sinuun myyntiprosessin aikana. Samalla listaamme mahdolliset toimenpiteet, jotka pitää tehdä ennen myyntiä. Yleensä nämä toimenpiteet liittyvät asunnon kuntoon ja siisteyteen, ja ne vaikuttavat osaltaan myyntiaikaan ja asunnosta saatavaan hintaan.
  • Käytämme korkealuokkaisia valokuvia ja tarvittaessa virtuaaliesittelyjä asuntosi myymisessä.
  • Markkinoimme kaikkia kohteitamme näkyvästi Oikotiellä ja Etuovella sekä omilla verkkosivuillamme. Ilmoitamme kohteesta myös lehdissä ja Aktian konttoreiden ikkunoissa.
  • Pidämme sinuun jatkuvasti yhteyttä. Myynnin sujuvuuden vuoksi on tärkeää, että tiedonkulku sinun ja välittäjän välillä on nopeaa ja aktiivista.

Meillä on pitkä kokemus kiinteistöalalta, ja myyntiprosessimme ovat tarkkaan mietittyjä. Kaikki välittäjämme saavat täyden taustatuen, koulutuksen ja työkalut käyttöönsä. Kiinteistönvälitysalan keskusliiton (KVKL) jäsenenä välitämme asuntoja hyvää välitystapaa noudattaen.

Annamme jokaisesta myyntikohteesta yksilöllisen välitystarjouksen. Pyydä välityspalkkiotarjous omasta asunnostasi tai loma-asunnostasi jättämällä yhteydenottopyyntö!

25.8.2020

Jaa sivu