Funderar du på att sälja din bostad?

Koncept Aktia

Aktia Kiinteistonvalitys Img 010

Vår mäklare finns här just för dig. Vi ser till att du får all behövlig information, de verktyg och den kunskap som behövs för framgångsrik försäljning av din bostad. När du anlitar oss för försäljning av din bostad har du under hela processen en namngiven, personlig mäklare. På så sätt är det så enkelt som möjligt för dig att sälja!

Så här säljer vi din bostad

  • Vi gör tillsammans upp en försäljningsplan och går igenom situationen på bostadsmarknaden, prisnivån i området, objektets styrkor och svagheter och hur försäljningsprocessen framskrider. Samtidigt listar vi sådant som eventuellt ska göras före försäljningen. I allmänhet gäller dessa bostadens kondition och skick, och åtgärderna inverkar för sin del på försäljningstiden och priset som man kan få för bostaden.
  • Vi använder högklassiga foton och vid behov virtuella visningar vid försäljningen.
  • Vi marknadsför alla våra objekt både på Oikotie och Etuovi och dessutom på vår egen webbplats. Vi annonserar också i tidningar och i Aktiakontorens fönster.
  • Vi håller regelbunden kontakt med dig. Aktiv och snabb informationsförmedlingen mellan dig och mäklaren är viktigt för att försäljningen ska löpa smidigt.

Vi har lång erfarenhet av fastighetsbranschen och våra försäljningsprocesser är noga igenomtänkta. Vi erbjuder alla våra mäklare vårt fulla stöd, utbildning och behövliga verktyg. Som medlem i Kiinteistönvälitysalan keskusliitto (KVKL) följer vi god förmedlingssed.

Vi ger en individuell förmedlingsoffert på varje försäljningsobjekt. Be om en förmedlingsoffert på din bostad eller fritidsbostad genom att lämna en kontaktbegäran!

25 aug. 2020

Dela sidan