Reima Alander

Meistä enemmän

Reima Alader vaaka

Välittäjämme Espoossa


Miten päädyit välittäjäksi?
Asiakaspalvelutyö ja ihmisten kanssa toimiminen on ollut hyvin luontevaa minulle.  Olen myös aina tehnyt töitä liukuvalla työajalla ja tämä työ sopi siten hyvin aiempiin tottumuksiini.

Miten päädyit töihin juuri Aktia Kiinteistönvälitykseen?
Noin 20 vuotta sitten aloitin alalla toisessa yrityksessä ja koin alan kiehtovaksi, sekä erittäin tuloksekkaaksi. Aktia kiinteistönvälitys oli tuolloin uusi ja raikas ilmestys, joten houkutus oli vastustamaton ja niinpä aloitin täällä jo perustamisvuoden 2006 lopulla. Aktia kiinteistönvälitys on kehittynyt ja uudistunut joka vuosi, siten pysynyt ajan hermolla. Täällä on aina ollut parhaat välineet käytettävissä ja helppo työskennellä kivassa porukassa, jossa vaihtuvuus on pientä.


Mitkä ovat, sinusta, tärkeimmät ominaisuudet onnistua välittäjänä?
Välitystyössä on hyvä olla ikuinen realistinen optimisti ja sinnikäs sellainen. Markkinatilanteet vaihtelevat ja markkinatilannetta pitää aina jaksaa seurata herkin tuntosarvin ja pitää toimeksiantajat, sekä luonnollisesti ostajat tietoisina kulloisestakin tilanteesta.

Onko sinulla tällä hetkellä markkinoilla kohde mikä ei kannata missata?
Montakin, itse asiassa kaikki kohteeni ovat jollain tasolla sellaisia. :)


Onko töissäsi tapahtunut jotain jännittävää, hauskaa tai opettavaa mitä haluaisit jakaa? 
Joka päivä tapahtuu sellaista mutta työn luonne on aika diskreetti, eli harmillisen harvoin voimme jakaa julkisesti näitä asioita ;)

Mikä parasta työssäsi?
Ihmisten kanssa toimiminen, jokainen päivä yllättää ja on omanlaisensa. Työn tietty vapaus, joskin se on vähän suhteellista, hyvä välittäjä ei nimittäin erottele työ- ja vapaa-aikaa vaan on melkein aina tavoitettavissa.

Myyt unelma asuntoja, mikä on oma unelmakohde minkä haluaisit ostaa? 
Voisin ostaa sopivan kokoisen energiatehokkaan omakotitalon, tai hieman vanhemmankin talon, josta voisi kohtuudella tehdä sopivan juuri omaan tarpeeseen.

Mitä mieluiten teet vapaa-ajalla?
Kun olen aidosti lomalla, yleensä heinäkuussa, irrotan köydet ja lähden perheen kanssa purjehtimaan Itämerelle ja saaristoon, silloin olen tietyn aikaa aidosti lomalla ja jokseenkin tavoittamattomissa.

9. Miten asunnonvälitys toimii muun elämän kanssa – perhe, lapset, vapaa aika.
Asiakkaiden tilanteisiin sopeutuminen vaatii omansa ja perhe-elämän sovittaminen ei aina ole ihan helppoa ja vaatiikin joustoa, sekä sopeutumista muulta perheeltä, vuosien mittaan perhekin on tähän jo tottunut.

Reima Alander

reima.alander@aktialkv.fi
040 505 3736

28.9.2022

Jaa sivu