Takaisin blogiin

Susannan sahramileivonta

Helppo ja kultainen sahramileivonta joka tuo joulutunnelmaa kotiisi!

Ohjeet

Kermaa 1 dl
Vettä 1,5 dl
Sokeria 1 dl
Suolaa 1 tl
Hiivaa 1/3 pkt
Kananmunaa 1 kpl
Voita 100 g
Jauhoa 8 dl
Kardemummaa ½ rkl
Annospussia sahramia 1/2

  • Sulata voi ja lisää kermasekoitus
  • Lisää sahrami ja suola
  • Liuota sekaan murennettu hiiva ja sokeri
  • Lisää kananmuna ja alusta jauhot vähän kerrallaan taikinaan
  • Kohota liinan alla kaksinkertaiseksi
  • Leikkaa taikina pieniksi paloiksi ja pyörittele
  • Laita pullat vuokaan ja kohota liinan alla 15 minuuttia
  • Voitele kananmunalla ja laita kulmiin koristeeksi rusinoita
  • Paista 225 asteessa uunin keskitasolla noin 10-12 minuuttia

Nauti ihanista sahrami hetkistä!