Victor Stenström

Meistä enemmän

Victor Stenstrom

Välittäjämme Hangosta


Miten päädyit välittäjäksi?

Aloitin valokuvaajana Aktia Kiinteistönvälityksellä muutama vuosi sitten. Asiakkailta tuli työni myötä niin hyvää palautetta, että kollegani Sari Berndtsson soitti minulle eräänä aurinkoisena päivänä ja kysyi, mikäli olin koskaan harkinnut kiinteistönvälittäjän uraa. En ollut, mutta otin kuitenkin haasteen vastaan! Tässä ollaan ja hyvin on mennyt: asiakastyytyväisyysprosenttini on korkea ja kaikki kollegani huippuja!

Mitkä ovat mielestäsi välittäjän tärkeimmät ominaisuudet?

Ehdottomasti kommunikointi: on tärkeää luoda toimiva yhteys asiakkaisiin.

Lisäksi koen tärkeänä sen, että antaa alasta realistisen kuvan. On hyvä ymmärtää, että onnistuneet myynnit vaativat suurta työpanosta.

Onko sinulla tällä hetkellä markkinoilla (tai tulossa markkinoille) kohdetta, jota ei kannata missata?

Kyllähän Hangossa kaikki kohteet ovat upeita :) 4. Onko työssäsi tapahtunut jotain jännittävää, hauskaa tai opettavaista? Jotain, josta haluaisit kertoa?
Urani kohokohta taitaa olla se, kun viime elokuussa myin ehkäpä Hangon parhaimman asunnon. Kohteessa oli kaupungin upein merinäköala sekä Hangon mittapuulla ennätys neliöhinnassa. Siitä kaupasta tuli hyvä fiilis! 

Sanoisin, että joka päivä tapahtuu jotain jännittävää tai hauskaa ja joka päivä opitaan.

5. Mikä on parasta työssäsi?

Se kun asiat menevät paremmin kuin olisi ikinä osannut etukäteen kuvitella. Pidän myös siitä, että koko prosessi on omissa käsissäni aina arviointikäynnistä ja valokuvaamisesta itse kaupantekoon.

Saaristokohteita on aina ilo saada myyntiin sillä se tarkoittaa, että näytöille mennään veneellä. Varsinkin kesällä tämä on kivaa. Tosin näissä kohteissa käydään myös talvellakin mikäli mahdollista – se vasta onkin jännä kokemus!

6. Mitkä asiat työssäsi antavat sinulle energiaa, mikä motivoi eteenpäin?

Asiakaspalautteet sekä kollegani Sari, jolla on kova vauhti päällä joka päivä.

Tässä pari esimerkkiä viime aikaisista asiakaspalautteistani:

”Ripeää ja joustavaa toimintaa. Ostopäätös syntyi juuri siksi, että pääsimme heti paikan päälle katsomaan asuntoa. Kiitos Victor muutenkin miellyttävästä yhteistyöstä!”

”Loistava välittäjä Victor Stenström (kokemus jo kahden kaupan osalta). Kaikki asiat sujuneet joustavasti!”

7. Miten kuvailisit tyyliäsi välittäjänä?

Rento, hauska ja rauhallinen.

8. Minkälainen on mielestäni onnistunut myynti – sekä myyjän että ostajan näkökulmasta?

Kun kaupat tuntuvat turvalliselta kaikille osapuolille ja ostaja tietää mitä on ostamassa.

9. Myyt unelma-asuntoja, mutta mikä onkaan oma haaveiden kotisi?

Itse asiassa asun jo nyt unelma-asunnossani, Hangon Bulevardin sisäpihalla. Kyseessä on vuonna 1881 rakennettu hirsitalo, jonka ostin kimpassa ystäväni kanssa. Teimme kohteesta paritalon, tehden sille täysremontin. Parasta asunnossani on ympäristöystävällinen ja hyvin suunniteltu Puustellin Miinus-keittiö, se on täydellinen!

Seuraavaksi ostaisin 70-luvun talon (kyllä, luit oikein!) jossa on parkettilattiat, lattiaan asti ulottuvat puukarmein varustetut suuret ikkunat, avotakka, leveä puuovi… Ai että!

10. Mitä teet mieluiten vapaa-ajallasi?

Pidän matkustamisesta, valokuvaamisesta sekä hyvästä ruuasta. Paras matka tähän mennessä oli reissu Havaijille.VICTOR STENSTRÖM
victor.stenstrom@aktialkv.fi
040 572 4335

20.12.2022

Jaa sivu