Victor Stenström

Mer om oss

Victor Stenstrom

Vår mäklare i Hangö

Hur kommer det sig att du blev mäklare?

Jag började som fotograf för Aktia Fastighetsförmedling för ett par år sedan, det kom mycket bra feedback av kunder och en solig dag (vi är ju i Hangö…) ringde min kollega Sari Berndtsson och frågade om jag någonsin funderat på att bli fastighetsmäklare – nå nej, det hade jag inte. Men jag tog ändå emot utmaningen och bra har det gått! Kundnöjdhets procenten är hög och kollegerna toppen!

Vilka är de viktigaste egenskaperna för att lyckas som mäklare, enligt dig?

Definitivt bra kommunikation och att det synkkar med kunderna. Jag anser att det är viktigt att man beskriver branchen som den är och att man är rakt på sak och säger så som det är.

Har du något spännande objekt ute på marknaden just nu som man inte får missa?

Inget objekt i Hangö får väl missas! ;) 

Har du något roligt / minnesvärt / lärorikt minne från din tid som mäklare?
Det bästa minnet måste nog vara i Augusti då jag sålde kanske Hangös finaste bostad med den vackraste havsutsikten med rekord kvadratmeterpris någonsin inom Hangö! Det gav en jättefin känsla! Varje dag händer det något spännande eller roligt som jag lär mig av, det är speciellt kul.

Vad är det bästa med ditt jobb?

När saker och ting går bättre än förväntat. Jag tycker om när hela processen är i mina händer, värderingsbesök, fotografering, visningar och slutligen affären.

Det är dessutom alltid roligt att få objekt i skärgården till salu, det betyder att vi åker på visningar med båt. I synnerhet på sommaren är det kul men även på vintern åker vi och det är en ren upplevelse i sig! 

Vad är det som driver dig i ditt arbete?

Kundrespons och min fina kollega Sari, hon har alltid fart på.

Här är ett par exempel:

”Ripeä ja joustava toiminta. Ostopäätös syntyi juuri siksi, kun pääsimme heti paikanpäälle katsomaan asuntoa. Kiitos Victor muutenkin miellyttävästä yhteistyöstä!”

”Loistava välittäjä Victor Stenström (kokemus jo kahden kaupan osalta). Kaikki asiat sujuneet joustavasti!”

Hur skulle du beskriva din stil som mäklare?

Avslappnad, rolig och lugn.

Vad är en riktig bra försäljning – sett ur både säljarens och köparens perspektiv?

När affären känns bra för alla parter, köparen känner sig trygg med objektet och har fått all information och säljaren är nöjd med affären.

Du säljer drömboenden, vilket är ditt eget drömobjekt att köpa?

De facto bor jag redan i mitt drömhem, på Hangö Boulevard på en innergård i ett stockhus byggt 1881. Jag köpte det tillsammans med en kompis, renoverade det fullständigt och gjorde om det till ett parhus. Det bästa med mitt hem är köket som är miljövänligt, från Puustelli köpt ”Miinus” kök, och det är perfket! Som nästa skulle jag vilja köpa ett 70-tals hus (ja, du läste rätt ;) ) där det finns parkettgolv, stora fönster från golv till tak med träkarmar, öppenspis, vida trädörrar, ajajaj man kan drömma 😊

Vad sysslar du helst med på fritiden?

Jag tycker om att resa, fotografera och om god mat. Den bästa resan hittills har varit till Hawaii!


VICTOR STENSTRÖM
victor.stenstrom@aktialkv.fi
040 572 4335

20 dec. 2022

Dela sidan