Bengtsår

Pinta-ala

3,33 ha

Myyntihinta

210 000,00 €

Velaton hinta

210 000,00 €

Sijainti

10900 Hanko

Tyyppi

vapaa-ajan tontti

Tontin omistus

oma

Tervetuloa unelmiesi mahdollisuuteen saada oma tontti Hangon upeassa Bengtsårin saaressa! Tämä ainutlaatuinen tontti tarjoaa sinulle mahdollisuuden rakentaa unelmiesi lomakodin, joka on täydellinen paikka rentoutumiseen ja luonnon kauneuden ympäröimänä.

Tontti sijaitsee länteen päin, mikä tarkoittaa, että voit nauttia upeista auringonlaskuista joka ilta. Voit istua terassilla tai rannalla ja katsella auringon laskevan horisonttiin, luoden unohtumattomia hetkiä ystävien ja perheen kanssa. Ranta-asemakaavan mukaan tontille saa rakentaa 150 neliömetrin loma-asunnon, mikä antaa sinulle runsaasti tilaa suunnitella unelmiesi mökki. Lisäksi voit rakentaa saunan ja talousrakennuksen, joiden kerrosala on yhteensä enintään 50 neliömetriä.

Bengtsårin saari tarjoaa upean ympäristön ulkoiluun ja luonnosta nauttimiseen. Voit tehdä veneretkiä saaristossa, kalastaa, veneillä tai tutkia saaren kauniita metsiä ja polkuja. Hangon keskustan palvelut ovat myös kätevästi saavutettavissa lyhyellä venematkalla.

Tämä tontti Bengtsårin saaressa on ainutlaatuinen tilaisuus saada oma paikka saaristossa, jossa voit nauttia rauhasta ja kauneudesta. Älä missaa tätä tilaisuutta – ota yhteyttä ja tule tutustumaan tonttiin omakohtaisesti. Tämä voi olla juuri se paikka, jota olet aina etsinyt!

Kiinteistölle kuuluu osuudet yhteisiin vesialueisiin.

Victor Stenström
Aktia Kiinteistönvälitys Hanko
Myyntineuvottelija
040 572 4335
victor.stenstrom@aktialkv.fi

Pratar också svenska.

Perustiedot

Tyyppi
vapaa-ajan tontti
Velaton hinta
210 000,00 €
Myyntihinta
210 000,00 €
Tilat ja varustelu
sijaitsee saaressa
Koko
ei luokiteltu

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
3,33 ha
Tontin omistus
oma
Lisätietoa kaavoituksesta
Ranta-asemakaava on tullut voimaan 6.7.2023. Ranta-asemakaavan tavoitteena oli osoittaa tähän kiinteistölle loma-asunnon rakennuspaikka.
Rakennusoikeus
Alueelle osoitetaan yksi loma-asuntojen rakennuspaikka, johon saa rakentaa enintään 150 kerrosala m2:n suuruisen loma-asunnon sekä saunan ja talousrakennuksia, joiden kerrosala on yhteensä enintään 50 m2. Saunan suurin kerrosala on kuitenkin 30 m2.

Kohteen kuvaus

Tontin pinta-ala
3,33 ha
Kiinteistötunnus
78-402-1-42
Tontin omistus
oma
Muuta
sijaitsee saaressa

Taloyhtiö

Tontin omistus
oma

Ota yhteyttä välittäjään

Jaa sivu

Jatka selailua