Bengtsår

Storlek

3,33 ha

Försäljningspris

210 000,00 €

Skuldfritt pris

210 000,00 €

Område

10900 Hanko

Typ

fritidstomt

Tomt

oma

Tervetuloa unelmiesi mahdollisuuteen saada oma tontti Hangon upeassa Bengtsårin saaressa! Tämä ainutlaatuinen tontti tarjoaa sinulle mahdollisuuden rakentaa unelmiesi lomakodin, joka on täydellinen paikka rentoutumiseen ja luonnon kauneuden ympäröimänä.

Tontti sijaitsee länteen päin, mikä tarkoittaa, että voit nauttia upeista auringonlaskuista joka ilta. Voit istua terassilla tai rannalla ja katsella auringon laskevan horisonttiin, luoden unohtumattomia hetkiä ystävien ja perheen kanssa. Ranta-asemakaavan mukaan tontille saa rakentaa 150 neliömetrin loma-asunnon, mikä antaa sinulle runsaasti tilaa suunnitella unelmiesi mökki. Lisäksi voit rakentaa saunan ja talousrakennuksen, joiden kerrosala on yhteensä enintään 50 neliömetriä.

Bengtsårin saari tarjoaa upean ympäristön ulkoiluun ja luonnosta nauttimiseen. Voit tehdä veneretkiä saaristossa, kalastaa, veneillä tai tutkia saaren kauniita metsiä ja polkuja. Hangon keskustan palvelut ovat myös kätevästi saavutettavissa lyhyellä venematkalla.

Tämä tontti Bengtsårin saaressa on ainutlaatuinen tilaisuus saada oma paikka saaristossa, jossa voit nauttia rauhasta ja kauneudesta. Älä missaa tätä tilaisuutta – ota yhteyttä ja tule tutustumaan tonttiin omakohtaisesti. Tämä voi olla juuri se paikka, jota olet aina etsinyt!

Kiinteistölle kuuluu osuudet yhteisiin vesialueisiin.

Victor Stenström
Aktia Kiinteistönvälitys Hanko
Myyntineuvottelija
040 572 4335
victor.stenstrom@aktialkv.fi

Pratar också svenska.

Grunduppgifter

Typ
fritidstomt
Skuldfritt pris
210 000,00 €
Försäljningspris
210 000,00 €
Lokaler och utrustning
ligger på holme
Volym
ei luokiteltu

Tomt och planläggning

Tomtens areal
3,33 ha
Tomt
oma
mera information om tomten
Ranta-asemakaava on tullut voimaan 6.7.2023. Ranta-asemakaavan tavoitteena oli osoittaa tähän kiinteistölle loma-asunnon rakennuspaikka.
Byggrätt
Alueelle osoitetaan yksi loma-asuntojen rakennuspaikka, johon saa rakentaa enintään 150 kerrosala m2:n suuruisen loma-asunnon sekä saunan ja talousrakennuksia, joiden kerrosala on yhteensä enintään 50 m2. Saunan suurin kerrosala on kuitenkin 30 m2.

Objektets beskrivning

Tomtens areal
3,33 ha
Fastighetsbeteckning
78-402-1-42
Tomt
oma
Annat
ligger på holme

Bostadsbolag

Tomt
oma

Kontakta mäklaren

Dela sidan

Fortsätt utforska