Lauttasaarentie 5

4h, eteinen, kph, wc, khh/vh, k, parveke (yj 5h+k)

Pinta-ala

105 m²

Myyntihinta

586 560,01 €

Velaton hinta

589 000,00 €

Sijainti

00200 Helsinki

Tyyppi

kerrostalo

Kerros

2 / 4

Avara ja valoisa perheasunto Etu-Lauttasaaressa!

Talo sijaitsee omalla, vehreällä ja puistomaisella tontilla, jolta löytyy mm. upea koristeomenapuu ja hevoskastanja. Kauppakeskus Lauttis ja metroasema ovat lyhyen kävelymatkan päässä, tarjoten mukavuutta ja helppoutta arkeen. Bussipysäkki on kätevästi talon tontin edessä.

Taloyhtiön kesällä 2023 käynnistynyt korjausurakka on loppusuoralla. Urakka sisältää linjasaneerauksen (perinteinen putkiremontti), laajan julkisivuremontin (mm parvekkeet uusittu) sekä vesikaton uusimisen. Lisäksi yhtiö on rakentanut uuden saunaosaston ja talopesulan kuivaushuoneineen. Taloudellinen loppuselvitys vielä kesken eikä lainaosuuksia ole jaettu. Ostaja ottaa tulevan lainaosuuden vastuulleen, arvio tälle huoneistolle n. 267.000 euroa.

Ikkunoita on kolmeen ilmansuuntaan. Isoista ikkunoista tulvii runsaasti valoa. Olohuoneessa on toimiva takka, joka luo lämpöä ja tunnelmaa. Asumismukavuutta lisää erillinen wc sekä kylpyhuone, jossa myös wc.
Huoneiston kodinhoitohuoneessa, eteisessä ja makuuhuoneissa ovat sisustusarkkitehtitoimisto Kari Lappalaisen vuonna 2007 suunnittelemat käytännölliset säilytysratkaisut, mikä helpottaa arjen sujumista ja pitää tilat siistinä.

Lauttasaaressa on upeita ulkoilureittejä ja kauniita merenrantoja, jotka tarjoavat loistavat puitteet luonnossa liikkumiseen ja virkistäytymiseen. Lähistöltä löytyvät myös koulut, päiväkodit ja muut peruspalvelut. Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi jo tänään!

Denna gavelbostad erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet och vardagslyx. Det öppna köket anslutet till vardagsrummet skapar en inbjudande plats för umgänge och samvaro. Lägenheten erbjuder också tre rymliga sovrum, ett välplanerat grovkök, en stor balkong och en fungerande brasa, som skapar en mysig och varm atmosfär under kalla kvällar.

Det finns gott om förvaringsutrymmen och skåp, vilket förenklar vardagen. Husbolagets saneringar är i slutskede, man har bl. a. genomfört linjesanering, renoverat fasaden och taket samt byggt ny bastu och tvättstuga. Svenskt daghem på andra sidan gatan.

Perustiedot

Tyyppi
kerrostalo
Omistusmuoto
oma
Velaton hinta
589 000,00 €
Myyntihinta
586 560,01 €
Neliöhinta
5 609,52 €
Rakennusvuosi
1960
Kuvaus
4h, eteinen, kph, wc, khh/vh, k, parveke (yj 5h+k)
Tilat ja varustelu
kaapeli-tv, parveke, kuntotarkastus tehty, kosteusmittausta ei ole tehty
Koko
4 h
Pinta-ala
105 m²
Muu pinta-ala
0 m²
Kokonaispinta-ala
105 m²
Kerros
2
Yleiskunto
hyvä
Energialuokka
E2007

Kustannukset

Hoitovastike
598,50 €
Rahoitusvastike
40,95 €
Yhtiövastike yht.
639,45 €
Vesimaksu
25,00 €
Lisätietoa maksuista
Autotallivuokra 45-51 €/kk. Vesimittarit asennettu; käyttöönotto vaatii yhtiökokouksen päätöksen. Hallituksella valtuudet periä tai olla perimättä tarvittaessa enintään 2 kuukauden hoitovastike. Ylim. yhtiökokouksessa 16.5. 2023 päätettiin että linjasaneerausurakkaan ryhdytään hallituksen esittämällä tavalla. Päätettiin että linjasaneerausurakoitsijana toimii YIT Talon Tekniikka Oy ja julkisivu- ja kattourakan urakoitsijana Suomen Saneeraustalo Oy. Linjasaneerus-, julkisivu- sekä kattourakkaa ja niiden valvontaan nostetaan enintään 5.500.000 euron laina.

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
3 987 m²
Tontin omistus
oma

Kohteen kuvaus

Tontin pinta-ala
3 987 m²
Tontin omistus
oma
Muuta
kaapeli-tv, parveke, kuntotarkastus tehty, kosteusmittausta ei ole tehty

Materiaalit, varusteet ja lämmitys

Rakennusmateriaali
betoni
Kattotyyppi
harjakatto
Kate
pelti
Lämmitysjärjestelmä
kaukolämpö
Takka
takka

Taloyhtiö

Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Klaaranpuisto
Isännöinti
Braleva Kiinteistöpalvelut Oy, isännöitsijä Jaakko Serkko, 09-801 3044, jaakko.serkko@braleva.fi
Vastuu kiinteistön hoidosta
huoltoyhtiö
Autotalleja
19
Taloyhtiön tehdyt remontit
2023-2024 julkisivukorjaus ja linjasaneeraus, 2022 julkisivukorjauksen ja linjasaneerauksen toteutussuunnittelu, lukituksen uusiminen, maalämpöselvitys, 2021 julkisivukorjauksen ja linjasaneerauksen hankesuunnittelu, piha-aidan kunnostus, D32 kylpyhuoneen uusiminen, 2020 liiketilan M1 patterin vaihto, huoneiston C23 sisäilman kartoitus, 2017 C29 kylpyhuoneen uusiminen, 2016 ilmanvaihtokanavien nuohous ja aidansivun uusiminen, 2014 ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen, 2010 PTS:n laaiminen ja A-talon kellarivasto korjattu, 2009 katon paikkamaalaus ja putkiston kuvaus, 2007 patteriventtiilien uusiminen, viemärien painepesu ja kuvaus, 2006 B-talon parvekkeiden pinnoitusmaalaus+ kaiteiden maalaus, 2004 talo- ja tonttijohdon uusiminen, 2001 A-talon parvekkeet korjattu, 1997 vesikatto maalattu, 1995 kaukolämpölaitteet uusittu, 1993 A-talon parvekkeiden maalaus
Taloyhtiöön suunnitellut remontit
2023-2024 julkisivuremontin ja linjasaneerauksen toteutus ; perinteinen putkiremontti, sähköjärjestelmä uusittu, ilmanvaihtoventtiilit uusittu, julkisivu-urakka ( mm parvekkeet uusittu), vesikatto uusittu, rakennettu uusi sauna ja talopesula, porraskäytävät maalattu, väestönsuojan kunnostettu, liiketilojen ikkunoiden uusiminen lämpölaseiksi, 2025 lämmitysverkoston kuntotarkastus
Tontin omistus
oma

Keittiö

Seinämateriaali
kaakeli
Lattiamateriaali
laatta
Varustelu
liesituuletin astianpesukone kiinteät valaisimet
Liesi
sähköliesi
Jääkaappi
jääkaappi pakastin

Pesutilat

Seinämateriaali
kaakeli
Lattiamateriaali
laatta
Varustelu
suihkuseinä lattialämmitys wc-istuin suihku peilikaappi kiinteät valaisimet kylpyhuonekaapisto

Kodinhoitohuone

Seinämateriaali
maalattu
Lattiamateriaali
laatta
Varustelu
pesukoneliitäntä lattiakaivo pöytätaso

WC:t

Seinämateriaali
kaakeli
Lattiamateriaali
laatta

Oleskelutilat

Seinämateriaali
maalattu
Lattiamateriaali
parketti

Makuuhuoneet

Lukumäärä
3
Lattiamateriaali
parketti

Muut tilat

Muut tilat
Eteinen

Palvelut ja liikenneyhteydet

Palvelut
Kauppakeskus Lauttis 500 m, kirjasto Pajalahdentie n. 550 m, terveysasema Taivaanvuohentie n. 450 metriä
Koulu
Drumsö skola 1,0 km, Lauttasaaren yhteiskoulu 1,9 km
Liikenneyhteydet
Lauttasaaren metroasema 650 m

Ota yhteyttä välittäjään

Jaa sivu

Jatka selailua