Lauttasaarentie 5

4h, eteinen, kph, wc, khh/vh, k, parveke (yj 5h+k)

Storlek

105 m²

Försäljningspris

586 560,01 €

Skuldfritt pris

589 000,00 €

Område

00200 Helsinki

Typ

höghus

Våning

2 / 4

Avara ja valoisa perheasunto Etu-Lauttasaaressa!

Talo sijaitsee omalla, vehreällä ja puistomaisella tontilla, jolta löytyy mm. upea koristeomenapuu ja hevoskastanja. Kauppakeskus Lauttis ja metroasema ovat lyhyen kävelymatkan päässä, tarjoten mukavuutta ja helppoutta arkeen. Bussipysäkki on kätevästi talon tontin edessä.

Taloyhtiön kesällä 2023 käynnistynyt korjausurakka on loppusuoralla. Urakka sisältää linjasaneerauksen (perinteinen putkiremontti), laajan julkisivuremontin (mm parvekkeet uusittu) sekä vesikaton uusimisen. Lisäksi yhtiö on rakentanut uuden saunaosaton ja talopesulan kuivaushuoneineen. Taloudellinen loppuselvitys vielä kesken eikä lainaosuuksia ole jaettu. Ostaja ottaa tulevan lainaosuuden vastuulleen, arvio tälle huoneistolle n. 267.000 euroa.

Ikkunoita on kolmeen ilmansuuntaan. Isoista ikkunoista tulvii runsaasti valoa. Olohuoneessa on toimiva takka, joka luo lämpöä ja tunnelmaa. Huoneiston sisäiset sähköjärjestelmät on uusittu vuonna 2007. Asumismukavuutta lisää erillinen wc sekä kylpyhuone, jossa myös wc.
Huoneiston kodinhoitohuoneessa, eteisessä ja makuuhuoneissa ovat sisustusarkkitehtitoimisto Kari Lappalaisen vuonna 2007 suunnittelemat käytännölliset säilytysratkaisut, mikä helpottaa arjen sujumista ja pitää tilat siistinä.

Lauttasaaressa on upeita ulkoilureittejä ja kauniita merenrantoja, jotka tarjoavat loistavat puitteet luonnossa liikkumiseen ja virkistäytymiseen. Lähistöltä löytyvät myös koulut, päiväkodit ja muut peruspalvelut. Ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaikasi jo tänään!

Denna gavelbostad erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet och vardagslyx. Det öppna köket anslutet till vardagsrummet skapar en inbjudande plats för umgänge och samvaro. Lägenheten erbjuder också tre rymliga sovrum, ett välplanerat grovkök, en stor balkong och en fungerande brasa, som skapar en mysig och varm atmosfär under kalla kvällar.

Det finns gott om förvaringsutrymmen och skåp, vilket förenklar vardagen. Husbolagets saneringar är i slutskede, man har bl. a. genomfört linjesanering, renoverat fasaden och taket samt byggt ny bastu och tvättstuga. Svenskt daghem på andra sidan gatan.

Grunduppgifter

Typ
höghus
Form av ägande
oma
Skuldfritt pris
589 000,00 €
Försäljningspris
586 560,01 €
Pris per kvadrat
5 609,52 €
Byggnadsår
1960
Beskrivning av objektet
4h, eteinen, kph, wc, khh/vh, k, parveke (yj 5h+k)
Lokaler och utrustning
kabel-tv, balkong, besiktning har utförts, fuktmätning har inte utförts
Volym
4 h
Yta
105 m²
Yta i andra lokaler
0 m²
Yta totalt
105 m²
Våning
2
Allmänt skick
bra
Energiklass
E2007

Kostnader

Skötselvederlag
598,50 €
Finansieringsvederlag
40,95 €
Bolagsvederlag tot.
639,45 €
Vattenavgift
25,00 €
Övriga avgifter
Autotallivuokra 45-51 €/kk. Vesimittarit asennettu; käyttöönotto vaatii yhtiökokouksen päätöksen. Hallituksella valtuudet periä tai olla perimättä tarvittaessa enintään 2 kuukauden hoitovastike. Ylim. yhtiökokouksessa 16.5. 2023 päätettiin että linjasaneerausurakkaan ryhdytään hallituksen esittämällä tavalla. Päätettiin että linjasaneerausurakoitsijana toimii YIT Talon Tekniikka Oy ja julkisivu- ja kattourakan urakoitsijana Suomen Saneeraustalo Oy. Linjasaneerus-, julkisivu- sekä kattourakkaa ja niiden valvontaan nostetaan enintään 5.500.000 euron laina.

Tomt och planläggning

Tomtens areal
3 987 m²
Tomt
oma

Objektets beskrivning

Tomtens areal
3 987 m²
Tomt
oma
Annat
kabel-tv, balkong, besiktning har utförts, fuktmätning har inte utförts

Material, utrustning och uppvärming

Byggmaterial
betoni
Taktyp
harjakatto
Taktäckning
pelti
Värmesystem
kaukolämpö
Spis
takka

Bostadsbolag

Bostadsbolag
Asunto Oy Klaaranpuisto
Disponent
Braleva Kiinteistöpalvelut Oy, isännöitsijä Jaakko Serkko, 09-801 3044, jaakko.serkko@braleva.fi
Ansvar för fastighetsskötsel
huoltoyhtiö
Garage
19
Genomförda renoveringar i bostadsbolaget
2023-2024 julkisivukorjaus ja linjasaneeraus, 2022 julkisivukorjauksen ja linjasaneerauksen toteutussuunnittelu, lukituksen uusiminen, maalämpöselvitys, 2021 julkisivukorjauksen ja linjasaneerauksen hankesuunnittelu, piha-aidan kunnostus, D32 kylpyhuoneen uusiminen, 2020 liiketilan M1 patterin vaihto, huoneiston C23 sisäilman kartoitus, 2017 C29 kylpyhuoneen uusiminen, 2016 ilmanvaihtokanavien nuohous ja aidansivun uusiminen, 2014 ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen, 2010 PTS:n laaiminen ja A-talon kellarivasto korjattu, 2009 katon paikkamaalaus ja putkiston kuvaus, 2007 patteriventtiilien uusiminen, viemärien painepesu ja kuvaus, 2006 B-talon parvekkeiden pinnoitusmaalaus+ kaiteiden maalaus, 2004 talo- ja tonttijohdon uusiminen, 2001 A-talon parvekkeet korjattu, 1997 vesikatto maalattu, 1995 kaukolämpölaitteet uusittu, 1993 A-talon parvekkeiden maalaus
Planerade renoveringar i bostadsbolaget
2023-2024 julkisivuremontin ja linjasaneerauksen toteutus ; perinteinen putkiremontti, sähköjärjestelmä uusittu, ilmanvaihtoventtiilit uusittu, julkisivu-urakka ( mm parvekkeet uusittu), vesikatto uusittu, rakennettu uusi sauna ja talopesula, porraskäytävät maalattu, väestönsuojan kunnostettu, liiketilojen ikkunoiden uusiminen lämpölaseiksi, 2025 lämmitysverkoston kuntotarkastus
Tomt
oma

Kök

Väggmaterial
kaakeli
Golvmaterial
laatta
Utrustning
liesituuletin astianpesukone kiinteät valaisimet
Öppen spis
sähköliesi
Kylskåp
jääkaappi pakastin

Badrum

Väggmaterial
kaakeli
Golvmaterial
laatta
Utrustning
suihkuseinä lattialämmitys wc-istuin suihku peilikaappi kiinteät valaisimet kylpyhuonekaapisto

Hjälpkök

Väggmaterial
maalattu
Golvmaterial
laatta
Utrustning
pesukoneliitäntä lattiakaivo pöytätaso

WC

Väggmaterial
kaakeli
Golvmaterial
laatta

Vardagsrum

Väggmaterial
maalattu
Golvmaterial
parketti

Sovrum

Antal
3
Golvmaterial
parketti

Övriga utrymmen

Övriga utrymmen
Eteinen

Service och trafikförbindelser

Tjänster
Kauppakeskus Lauttis 500 m, kirjasto Pajalahdentie n. 550 m, terveysasema Taivaanvuohentie n. 450 metriä
Skola
Drumsö skola 1,0 km, Lauttasaaren yhteiskoulu 1,9 km
Trafikförbindelser
Lauttasaaren metroasema 650 m

Kontakta mäklaren

Dela sidan

Fortsätt utforska