Mäntymäentie 12B

Pinta-ala

192 m²

Myyntihinta

1 050 000,00 €

Velaton hinta

1 050 000,00 €

Sijainti

02700 Kauniainen

Tyyppi

omakotitalo

Kerros

1 / 2

Myytävänä on vuonna 2018 rakennettu omakotitalo Kauniaisissa, joka tarjoaa tilavan ja modernin asumiskokemuksen. Tämä kaunis koti sijaitsee lähellä kouluja, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan lapsiperheille.

Talon neljä makuuhuonetta tarjoavat runsaasti tilaa perheelle ja mahdollisille vieraille. Makuuhuoneiden lisäksi talosta löytyy myös muita viihtyisiä tiloja, kuten tilava olohuone ja moderni keittiö, jotka ovat täydellisiä perheen yhteisiin hetkiin ja viihdyttämiseen.

Yksi tämän kodin keskeisistä eduista on sen ympäristöystävällinen maalämpöjärjestelmä. Maalämpö tarjoaa tehokkaan ja kestävän lämmitystavan, mikä voi säästää huomattavasti energiakustannuksia pitkällä aikavälillä ja vähentää hiilijalanjälkeä.

Sijainti Kauniaisissa tarjoaa rauhallisen asumisympäristön, jossa on hyvät palvelut ja kouluja lähellä. Kauniit ulkoilumaastot ja luonnonläheisyys tekevät alueesta houkuttelevan niille, jotka arvostavat luontoa ja ulkoilumahdollisuuksia.

Tämä omakotitalo on erinomainen valinta perheille, jotka haluavat asua modernissa ja energiatehokkaassa kodissa hyvien palveluiden ja koulujen läheisyydessä. Tarjoamalla tilavia huoneita, maalämpöjärjestelmän ja hyvän sijainnin, tämä koti täyttää monien perheiden unelmat.

Till salu finns en villa byggd år 2017 i Grankulla, som erbjuder en rymlig och modern bostadsupplevelse. Det här vackra hemmet ligger nära skolor och är ett idealisk val för familjer.

Huset har fyra sovrum som erbjuder gott om utrymme för familjen och eventuella gäster. Förutom sovrummen finns det också andra bekväma utrymmen, som ett rymlig vardagsrum och ett modernt kök, perfekt för familjens gemensamma stunder och underhållning.

En av fördelarna med detta hem är dess miljövänliga jordvärmesystem.

Perustiedot

Tyyppi
omakotitalo
Omistusmuoto
oma
Velaton hinta
1 050 000,00 €
Myyntihinta
1 050 000,00 €
Neliöhinta
4 687,50 €
Rakennusvuosi
2018
Koko
4 h
Pinta-ala
192 m²
Muu pinta-ala
32 m²
Kokonaispinta-ala
224 m²
Kerros
1
Yleiskunto
hyvä
Energialuokka
B2013

Tontti ja kaavoitus

Tontin pinta-ala
858 m²
Tontin omistus
oma
Tontin tyyppi
Tasamaatontti

Kohteen kuvaus

Tontin pinta-ala
858 m²
Kiinteistötunnus
235-4-54-7
Tontin omistus
oma

Materiaalit, varusteet ja lämmitys

Rakennusmateriaali
puu
Lämmitysjärjestelmä
maalämpö

Taloyhtiö

Tontin omistus
oma

Ota yhteyttä välittäjään

Jaa sivu

Jatka selailua