Mäntymäentie 12B

Storlek

192 m²

Försäljningspris

1 050 000,00 €

Skuldfritt pris

1 050 000,00 €

Område

02700 Kauniainen

Typ

egnahemshus

Våning

1 / 2

Myytävänä on vuonna 2017 rakennettu omakotitalo Kauniaisissa, joka tarjoaa tilavan ja modernin asumiskokemuksen. Tämä kaunis koti sijaitsee lähellä kouluja, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan lapsiperheille.

Talon neljä makuuhuonetta tarjoavat runsaasti tilaa perheelle ja mahdollisille vieraille. Makuuhuoneiden lisäksi talosta löytyy myös muita viihtyisiä tiloja, kuten tilava olohuone ja moderni keittiö, jotka ovat täydellisiä perheen yhteisiin hetkiin ja viihdyttämiseen.

Yksi tämän kodin keskeisistä eduista on sen ympäristöystävällinen maalämpöjärjestelmä. Maalämpö tarjoaa tehokkaan ja kestävän lämmitystavan, mikä voi säästää huomattavasti energiakustannuksia pitkällä aikavälillä ja vähentää hiilijalanjälkeä.

Sijainti Kauniaisissa tarjoaa rauhallisen asumisympäristön, jossa on hyvät palvelut ja kouluja lähellä. Kauniit ulkoilumaastot ja luonnonläheisyys tekevät alueesta houkuttelevan niille, jotka arvostavat luontoa ja ulkoilumahdollisuuksia.

Tämä omakotitalo on erinomainen valinta perheille, jotka haluavat asua modernissa ja energiatehokkaassa kodissa hyvien palveluiden ja koulujen läheisyydessä. Tarjoamalla tilavia huoneita, maalämpöjärjestelmän ja hyvän sijainnin, tämä koti täyttää monien perheiden unelmat.

Till salu finns en villa byggd år 2017 i Grankulla, som erbjuder en rymlig och modern bostadsupplevelse. Det här vackra hemmet ligger nära skolor och är en idealisk val för familjer.

Huset har fyra sovrum som erbjuder gott om utrymme för familjen och eventuella gäster. Förutom sovrummen finns det också andra bekväma utrymmen, som en rymlig vardagsrum och en modernt kök, perfekt för familjens gemensamma stunder och underhållning.

En av fördelarna med detta hem är dess miljövänliga jordvärmesystem.

Grunduppgifter

Typ
egnahemshus
Form av ägande
oma
Skuldfritt pris
1 050 000,00 €
Försäljningspris
1 050 000,00 €
Pris per kvadrat
4 687,50 €
Byggnadsår
2018
Volym
4 h
Yta
192 m²
Yta i andra lokaler
32 m²
Yta totalt
224 m²
Våning
1
Allmänt skick
bra
Energiklass
B2013

Tomt och planläggning

Tomtens areal
858 m²
Tomt
oma
Tomtens typ
Tasamaatontti

Objektets beskrivning

Tomtens areal
858 m²
Fastighetsbeteckning
235-4-54-7
Tomt
oma

Material, utrustning och uppvärming

Byggmaterial
puu
Värmesystem
maalämpö

Bostadsbolag

Tomt
oma

Kontakta mäklaren

Dela sidan

Fortsätt utforska